Profiteer van aanbiedingen en korting bij Vakantiepark MolenwaardVakantiepark molenwaard gezinnen shoot 40 webformaat

Last minute

Wil jij last minute genieten van het gloednieuwe Vakantiepark? Profiteer van onze aanbiedingen. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid.

Fienenteunparadewebformaat

Winters verblijf met korting

Beleef samen meer.. Korting en kom een midweek, weekend of week met kinderen of samen genieten bij Vakantiepark Molenwaard! Een weekend vóór € 199,-, midweek vanaf € 199,- en week voor € 249,-.

Vpmw 27052021 1317

Voorjaarsvakantie

Beleef samen meer.. Vier het voorjaar en de voorjaarsvakantie van 2022 bij Vakantiepark Molenwaard!

Zomervakantie 2022

Pinksteren

Nog meer genieten van de Pinksterdagen? Dat kan bij Vakantiepark Molenwaard. Met alle activiteiten op het Vakantiepark en in de omgeving van het Groene Hart verveel je je nooit!

Pasen afb

Pasen

Pasen is een heerlijke tijd om eropuit te gaan. Bij Vakantiepark Molenwaard kun je genieten van de prachtige, bloeiende omgeving van het Groene Hart, het zonnetje dat door komt en al het entertainment voor het hele gezin.

Kindvriendelijk vakantiepark

Boek jouw weekend weg

Beleef samen meer.. kom met het hele gezin of gezellig samen, een weekend genieten bij Vakantiepark Molenwaard. Verveel je geen moment tijdens je verblijf, zeker niet deze winter!

1e selectie buitenfotos vakantiepark 066

Zomervakantie

Jouw verrassende vakantie in 2022 begint bij Vakantiepark Molenwaard en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen!

van 16-07-2022 t/m 04-09-2022

Mg7260

Hotelovernachting

Wil je liever één nachtje avontuurlijk verblijven bij Vakantiepark Molenwaard? Kies dan voor één van onze hotel accommodaties. Ontbijt met de roomservice op je eigen terras of maak gebruik van de ontbijtmogelijkheden bij ons restaurant Gasterij Molenwaard.

2e selectie buitenfotos vakantiepark 237 6130a57d2bb22

Hemelvaart

Een lekker lang weekend weg met Hemelvaart! Bij Vakantiepark Molenwaard kun je met het hele gezin genieten van een groots aanbod aan entertainment, de prachtige omgeving en echte Hollandse poldergastvrijheid.

Polderlodge woonkamer 2 pers webformaat

Korting op jouw Polderlodge

Beleef het buitengevoel binnen, in de knusse Polderlodge. Ervaar de meest avontuurlijke slaapplek met het hele gezin of met zijn tweetjes in deze superleuke Tiny Houses.

Boek jouw verblijf met korting