Kom logeren bij Fien & Teun!

Kom gezellig met de hele familie logeren bij Fien en Teun op Vakantiepark Molenwaard! Slaap zelfs als een écht boertje of boerinnetje in jouw eigen Fien & Teun Boerderijtje!

Boek hier jouw verblijf

Wil je liever één nachtje avontuurlijk blijven logeren bij Fien en Teun? Kies dan voor een van onze hotel accommodaties. Deze huisjes bieden ruimte voor 2, 4 of 6 personen. 

Boek hier één nachtje weg

Vakantiepark Molenwaard ligt op amper 10 minuten rijden van Avonturenboerderij Molenwaard. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020, 2021 én 2022, gekozen door het Land van ANWB.
Als gast van ons park krijg jij tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot dit gezelllige themapark! Ga daarbij met jouw Polderpaspoort, samen met Fien en Teun, op avontuur door de polder: ontdek de meest bijzondere plekjes op én buiten Vakantiepark Molenwaard: help mee in de moestuin, knutsel een insectenhotel, voer de dieren en nog veel meer leuke activiteiten in de frisse buitenlucht.

Het Polderpaspoort staat ook boordevol superleuke dagje uit-tips in de omgeving! Ontdek de karakteristieke omgeving met onder andere UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Hollandse Waterlinie en vele steden in de buurt. Met hoeveel Polderstempels ga jij in jouw Polderpaspoort naar huis?

Maak je verblijf op Vakantiepark Molenwaard helemaal compleet met het Fien & Teun Arrangement

  • Verblijf in een huisje naar eigen keuze, maar het Fien & Teun Boerderijtje is toch wel het leukste!
  • Geniet van het overheerlijke Fien & Teun Ontbijt* in het restaurant.
  • Laat je verrassen bij aankomst door het Fien & Teun Welkomstpakket: pannenkoekenmix, kookboek en knuffels.
  • Rij met de vrolijke gekleurde Fien & Teun Bolderkar door heel het park.

*Het Fien & Teun Ontbijt geldt op één ochtend naar keuze tijdens de gehele duur van het arrangement. Een extra ontbijt is altijd bij te boeken.Vpmw 19052021 0811 webformaat
Vpmw 28052021 1652
Vpmw 27052021 1185
Peek 07 06 20216716
Vpmw 19052021 0835 webformaat