Corona maatregelen Vakantiepark Molenwaard

Heb je vragen over de veiligheid of genomen maatregelen op het vakantiepark omtrent corona? Dan vind je hier alle antwoorden zodat je zonder zorgen op vakantie kunt!

Entertainment aangepast op Coronamaatregelen
Vakantiepark Molenwaard heeft natuurlijk ook te maken met de beperkende maatregelen rondom Covid-19 ook als het gaat om animatie en entertainment. Toch hebben we met ons entertainmentteam gezorgd voor een mooi en veilig programma. Fien & Teun brengen jou iedere dag aan het huisje een leuke opdracht of knutselwerkje. Zo kan je je eigen lampion knutselen waarmee je in de avond met je familie en rondje kunt lopen op het park langs alle lichtobjecten van het Fien & Teun lichtjesfeest.

Geniet je van de Parade waar Fien &Teun langs jou huisje rijden en je kunt zwaaien naar jou helden. Ga aan de slag met jou polderpaspoort en als je dan even gaat opwarmen in je huisje hebben wij daar een sjoelbak voor je klaar gezet!

Rijd een ritje op de pony of rijd op de elektrische trekkers. Schrijf je hiervoor in via de activiteitenbalie. 

Ondanks deze maatregelen kan je dus nog steeds genieten van het polderleven!

Let op! de Avonturenboerderij is gesloten.

Gasterij Molenwaard
Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan jouw eigen eettafel? Bestel je gerechten via 0184 726 684 en laat ze bezorgen bij jouw accommodatie. Wij bezorgen iedere dag tussen 08.00 uur en 19.30 uur, bestellen kan tot 19.00 uur en de betaling vindt per pin plaats aan je accommodatie. Bekijk hier de bezorgkaart.

De 1,5 meter regel
De 1,5 meter regel is van toepassing, wat inhoud dat wij je vragen afstand van anderen en onze medewerkers te houden. 

Coronatoegangsbewijs                                                                         
Het coronatoegangsbewijs is niet nodig om ons Vakantiepark te betreden. Een coronatoegangsbewijs is wel nodig bij al onze binnen locaties.

Spreiding bezoekers
Middels het incheckreserveringssysteem zorgen wij ervoor dat de mogelijke tijden van inchecken bij de Gastenservice verspreid zullen zijn. 

Betalingen
Wij zorgen ervoor dat overal de mogelijkheid is om met pin of contactloos te betalen.

Hygiene
Al onze accommodaties beschikken over een eigen tuin of terras, waardoor je veilig en verantwoord kunt genieten van het buitenleven. Alle accommodaties en sanitair worden met zorg door ons schoongemaakt. We besteden extra aandacht aan hygiëne.

Mondkapje
Bij alle binnenlocaties is het verplicht om een mondkapje te dragen.

Andere vragen?
Voor andere vragen kun je contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

Vhe02919
Fien en teun 61cc259567017
Zomervakantie 2022 met fien en teun
Horeca medewerker