Avontuurlijk overnachten vlakbij Dordrecht

Dordrecht, een verborgen parel, verscholen tussen machtige rivieren. Deze oudste stad van Nederland ligt vlakbij Vakantiepark Molenwaard. Vanuit de polder sta je binnen 20 minuten in Dordrecht, een stad met een rijk verleden: wandel door de ruim 1.500 monumenten, ontdek de historische havens én bruisende festivals.  Boek vanaf € 275,00

Ga op ontdekkingstocht door Dordrecht

Als eerste stad van Nederland, met stadsrechten sinds 1220, kent Dordrecht een lang, befaamd verleden. Een verleden dat nog zeer zichtbaar is in diverse grote en kleine monumenten: de Grote Kerk, het Stadshuis, de Groothoofdspoort, de Molen 'Kyck over den Dyck' en de sfeervolle hofjes. Cultuur is alom aanwezig. Van Wantijpop en Big Rivers Festival tot de Dordste Boekenmarkt en Kerstmarkt Dordrecht (de grootste van het land!), ook op het gebied van events is er het hele jaar door voor iedereen wel iets te beleven.  

Ontdek meer over Dordrecht

Ontdek onze avontuurlijke accommodaties

Na jouw dagje uit door Dordrecht keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

 

Boek jouw verblijf

Ontdek onze accommodaties