Fien & Teun Arrangement

Ontdek verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin. Fien en Teun, het populaire boertje en boerinnetje, kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten! Samen spelen, ravotten, zingen, dansen en natuurlijk op een educatieve, avontuurlijke tocht door het Hollandse landleven. Geniet van alle leuke activiteiten op ons vakantiepark, én van onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard.  

Ontdek het Fien & Teun Arrangement:

  • Verblijf in een huisje naar eigen keuze! Kies, om jouw arrangement écht compleet te maken, voor het Fien & Teun Boerderijtje.
  • Geniet van het overheerlijke Fien & Teun Ontbijt*
  • Laat je verrassen bij aankomst door het Fien & Teun Welkomstpakket: pannenkoekenmix, kookboek, doeboek met kleurpotloodjes en knuffels.
  • Rij met de vrolijke gekleurde Fien & Teun Bolderkar door heel het park.
  • Extra excursie: ga op pad met de dierenverzorger van Avonturenboerderij Molenwaard en voer de dieren van het themapark. 

Beleef samen meer... Het Fien & Teun Arrangement is speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Selecteer dit Arrangement bij 'Stap 3' tijdens jouw boeking! 

*Het Fien & Teun Ontbijt geldt op één ochtend naar keuze tijdens het gehele duur van het arrangement. Een extra Ontbijt is altijd bij te boeken.

    Boek hier jouw verblijf