Fien & Teun Winterdorp

Bij Vakantiepark Molenwaard kun je vanaf 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 genieten van het Fien & Teun Winterdorp! De lichtjes gaan aan, je kunt schaatsen op een 225 m2 grote, overdekte schaatsbaan van écht ijs en genieten van winterse lekkernijen zoals; een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Het winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp op Vakantiepark Molenwaard. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

Algemene informatie

Gasten op Vakantiepark Molenwaard en abonnementhouders van Avonturenboerderij Molenwaard hebben gratis toegang tot de schaatsbaan op het Fien & Teun Winterdorp! Losse tickets om te schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp kosten €7,50 p.p. en is inclusief schaatsverhuur!

Tickets 

Microsoftteams image 1

Sinterklaas

O, kom maar eens kijken... op Vakantiepark Molenwaard! Met Sinterklaas en de Pieten weer in het land staat de tijd van ongekende gezelligheid voor de deur. Verras het hele gezin met een feestelijk weekendje weg en vier de mooiste Sinterklaasmomenten samen!

Data:
  • vrijdag 12 t/m 15 november 2021
  • vrijdag 19 t/m 22 november 2021
  • vrijdag 26 t/m 29 november 2021
  • vrijdag 3 t/m 6 december 2021

BOEK JOUW SINTERKLAAS WEEKEND

Sinterklaas vpm

Entertainment op het Vakantiepark

Beleef samen met je favoriete boertje en boerinnetje de grootste ijspret bij het Fien & Teun Winterdorp! Naast de aanwezigheid van Fien & Teun komt ook Sinterklaas verschillende dagen op bezoek. Tijdens zijn bezoek kan ieder die dat wil hem ontmoeten en een wensenlijstje aan hem doorgeven. Er is ook de mogelijkheid om je schaatskinderfeestje te vieren.

WINTERDORP

Sint fien piet teun

Kerst

Van versierde kerstbomen, twinkelende lichtjes en vrolijke liedjes tot warme chocolademelk en goed gezelschap... Ervaar jouw sprankelende Kerst bij Vakantiepark Molenwaard! Creëer samen met het hele gezin nieuwe, hartverwarmende herinneringen aan deze magische tijd van het jaar tijdens jullie verblijf in één van onze knusse huisjes! Boek nu jouw avontuurlijk verblijf tijdens de Kerstperiode op Vakantiepark Molenwaard!

Data:
  • vrijdag 24 t/m maandag 27 december 2021

BOEK JOUW KERST WEEKEND

Webformaat meetgreet fien en teun

Gasterij Molenwaard

Kom je schaatsen? Ga dan ook eten bij Gasterij Molenwaard en krijg het aankoopbedrag van je tickets retour. Bij Gasterij Molenwaard kun je genieten van de meest authentieke en ambachtelijk bereidde gerechten gemaakt van verse streekproducten.RESERVEREN

Minder geel2e selectie vakantiepark molenwaard restaurant shoot 044

Oud en Nieuw

Ga op spectaculaire wijze het nieuwe jaar in... bij Vakantiepark Molenwaard. Gezelligheid staat voorop, en live muziek en een geluidsarme vuurwerkshow zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke jaarwisseling wordt. Wacht dus niet langer en boek nu jouw verblijf tijdens oud en nieuw op Vakantiepark Molenwaard!

Data:
  • maandag 27 december t/m maandag 3 januari 2022 
  • vrijdag 31 december t/m maandag 3 januari 2022

BOEK JOUW OUD EN NIEUW WEEKEND

Oud en nieuw vakantiepark molenwaard

Ontdek onze accommodaties