Wat de boer niet kent…. Fietstocht bij Vakantiepark Molenwaard

Wat de boer niet kent... Met deze unieke fietstocht prikkel je alle zintuigen! Stap op de fiets, op weg door oneindige polders, over dijkjes, langs loeiende koeien en door de karakteristieke dorpjes van de Alblasserwaard. Met uiteraard meerdere culinaire tussenstops bij diverse restaurants voor de meest verrukkelijke beleving!

Begin de dag met een kopje koffie met boerengebak, om daarna de fietstocht van 50 kilometer te starten. Geniet van elke proeverij, bestaande uit een aantal gerechtjes, in de verschillende restaurantjes op de route. Alle smakelijke lekkernijen zijn hoofdzakelijk gemaakt van ambachtelijke producten uit deze streek. sluit je dag weer af op ons vakantiepark, onder het genot van een drankje met een borrelplankje. 

De starttijd van de fietstocht 'Wat de boer niet kent...' ligt tussen 09:00 uur en 10:00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 18:00 uur op de dag vóór aanvang bij de Gastenservice. Zo kunnen de aangesloten restaurants speciaal voor jou binnen een tafeltje vrijhouden (is er plaats op het terras, mag je daar altijd gaan zitten). Allergieën/dieetwensen kunnen bij de reservering vermeld worden.

'Wat de boer niet kent... fiestocht' € 49,95 p.p.
Bij deze fietstocht zit het volgende inbegrepen: 

Mocht je niet over een (elektische) fiets beschikken, dan kan je deze huren bij Vakantiepark Molenwaard. 

Vakantiepark molenwaard fietsen
Dordrecht 01

Ontdek onze avontuurlijke accommodaties