Hemelvaart bij Vakantiepark Molenwaard

Een lekker lang weekend weg met Hemelvaart?

Bij Vakantiepark Molenwaard kun je met het hele gezin genieten van een groots aanbod aan entertainment, de prachtige omgeving en echte Hollandse poldergastvrijheid. Ga op pad met voorjaarszonnetje in de rug of kom tot rust in één van onze unieke accommodaties met prachtig uitzicht op de polder. Laat bijvoorbeeld je ontbijtje bezorgen bij jouw accommodatie of geniet van het Fien & Teun ontbijt bij Gasterij Molenwaard. Bij Gasterij Molenwaard kan je ook terecht voor een heerlijke lunch of ambachtelijk diner bereid met verse streekproducten. Boek nu jouw Hemelvaartsweekend op Vakantiepark Molenwaard en geniet van het voorjaar.

Entertainment op het park

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.

LEES VERDER

Avonturenboerderij Molenwaard

Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Beleef met de hele familie het Hollandse landleven op maar 10 minuutjes afstand van het Vakantiepark. Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Behaal je boerderijdiploma, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun! 

LEES VERDER

Fien & Teun ontbijtbuffet

Elke dinsdag en zondag kan je genieten van het Fien & Teun Ontbijtbuffet in Gasterij Molenwaard. Terwijl jij lekker zit te smikkelen en smullen komen Fien en Teun langs jouw tafel. Het ontbijtbuffet bestaat uit overheerlijke lekkernijen en vooral heel veel Fien & Teun plezier. Het Fien & Teun Ontbijtbuffet is na het boeken van jouw verblijf bij te boeken in jouw omgeving. 

LEES VERDER

Ontdek onze accommodaties