Hemelvaart bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Kom logeren bij Fien & Teun

Een lekker lang weekend weg met Hemelvaart? Geniet met het hele gezin bij Vakantiepark Molenwaard van een groots aanbod aan entertainment, de prachtige omgeving en échte Hollandse poldergastvrijheid. Ga op pad met voorjaarszonnetje in de rug en kom tot rust in één van onze unieke accommodaties met prachtig uitzicht op de polder. Laat bijvoorbeeld een verzorgd ontbijtje bezorgen bij jouw accommodatie of geniet van het Fien & Teun Ontbijtbuffet bij Gasterij Molenwaard. Bij Gasterij Molenwaard kan je ook terecht voor een heerlijke lunch of ambachtelijk diner bereid met verse streekproducten. Boek nu jouw Hemelvaartweekend op Vakantiepark Molenwaard en kom genieten van de zonnige lente.

Woensdag 17 mei t/m maandag 22 mei 2023

BOEK JOUW HEMELVAARTWEEKEND 2023

Jouw verblijf is inclusief:

  • (Eind)schoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard, incl. gratis vervoer met de geheel in Fien & Teun thema Polderbus
  • Onbeperkt speelplezier in Speelschuur Molenwaard
  • Een eigen polderpaspoort: ontdek de polder met leuke opdrachten en interessante weetjes 
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en  diverse activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Vpmw 30032022 4803 webformaat
Fien teun parade 2

Entertainment op het park

Speciaal voor jouw jonge kids zijn hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark tijdens Hemelvaart 2023. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.

LEES VERDER

Knutselen 6256d8e8cf5eb

Avonturenboerderij Molenwaard

Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard; beleef met de hele familie het Hollandse landleven op maar 10 minuutjes afstand van ons vakantiepark. Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Behaal je boerderijdiploma tijdens het hemelvaartsweekend 2023, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun! 

LEES VERDER

Hemelvaart hemelvaartsdag 2023 avonturenboerderij molenwaard

Fien & Teun Ontbijtbuffet

Tijdens jullie verblijf in 2023 kunnen jullie genieten van het Fien & Teun Ontbijtbuffet in Gasterij Molenwaard. Terwijl jij geniet en smult, lopen Fien en Teun langs je tafel. Het ontbijtbuffet bestaat uit heerlijke lekkernijen en vooral veel Fien & Teun gezelligheid. Het Fien & Teun Ontbijtbuffet is na het boeken van een thema accommodatie bij te boeken. We verwelkomen én vullen jullie maagjes graag!

LEES VERDER

Fien teun ontbijt

Ontdek onze accommodaties