Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Avonturenboerderij Molenwaard

♦  Wilgenweg 3, Groot-Ammers  ♦  10 min.  ♦

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven samen met Fien en Teun bij Avonturenboerderij Molenwaard. Bekijk de polder vanaf het water tijdens het bootje varen, knuffel met de schattige dieren, maak een ritje op één van onze pony’s, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Verdwaal in het wilgendoolhof, spot de prachtige vogels vanuit de vogelkijkhut en kom koeien melken. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. 

Op Avonturenboerderij Molenwaard is het altijd een gezellige beestenboel. Beleef de bijzondere dierenwereld met onder meer knorrende varkers, kakelende kippen, schattige konijnen en wollige schapen. Wil je de dieren van dichtbij bewoneren? Je kunt op Avonturenboerderij Molenwaard de geiten voeren, de lammetjes de fles geven en de paarden aaien! Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Fien & Teun
Fien & Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leuke avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de Koe en Pim de hond en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Entertainment 
Oog in oog staan met jouw idool? In de vrolijke, interactieve boerentheatershow van Fien en Teun worden er op muzikale en humorvolle wijze de leukste verhaaltjes verteld over het leven op de boerderij. Er zijn verschillende boerderijthema's. Bij elk thema nemen Fien en Teun je mee op een nieuw avontuur over de boerderij. Bij de verschillende educatieve boerentheatervoorstellingen leer je van alles over het boerenleven. Geniet van een heerlijk educatief dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard! 

Bezoek de website van Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun Arrangement
Vakantiepret voor het hele gezin! Fien en Teun, het populaire boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten! Ben jij klaar voor onbeperkt speelplezier bij Avonturenboerderij Molenwaard? Boek dan het Fien & Teun Arrangement bij Vakantiepark Molenwaard!