Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Nationaal Park De Biesbosch

♦ Biesboschcentrum - Baanhoekweg 53, Dordrecht  ♦  20 min.  ♦ 

Onze vakantiehuisjes liggen slechts op 18 kilometer afstand van Nationaal Park De Biesbosch. Binnen 20 minuten rij je naar het prachtige natuurpark. Het 'op en neer gaand' zoetwatergebied van De Biesbosch is zeldzaam. Ontdek de natuur op het ritme van eb en vloed. Vaar door de kronkelende kreekjes en ga op zoek naar ijsvogelnesten, knaagsporen, beverburchten en fiets langs open weides vol watervogels. Klimmen, klauteren en ravotten kan in vele speelbossen en -tuinen die het natuurgebied rijk is.

Ontdek de Biesbosch vanaf het water 
Huur een kano, kajak, sup of fluisterboot en ervaat de Biesbosch van dichtbij! Vaar langs de wilgenbossen, groene oevers en kronkelende kreekjes of rivieren. Ga op ontdekkingstocht en peddel door het avontuurlijke doolhof van de Biesbosch. Of vaar een rondje met de fluisterboot. 

Wandelen 
Wandel door de prachtige natuur van Nationaal Park De Biesbosch. Ervaar de avontuurlijke doolhof van deze unieke rivierdelta: een land van warige wilgenbossen, groene oevers, eilandjes en smalle kreekjes met glashelder water. Van een kort ommetje over verharde weggetjes tot lange struintochten door drassig wetland. Ga van de verharde paden af om de mooiste natuur te spotten en geniet van de échte Biesbosch-beleving. Er zijn verschillende wandelroutes in de Biesbosch van 1.5 tot meer dan 20 kilometer. Je kunt een uitgebreide routebeschrijving krijgen bij het bezoekerscentra.

Spelen
Ga op stap met het hele gezin! De Biesbosch is een prachtig speelterrein. Je kunt speuren, klimmen en klauteren in de diverse speelbossen en -tuinen. Ga op zoek naar de bevers in het 'Beverbos' of ga met de tokkelbaan over watergeultjes bij 'De Speeldernis'.

Bezoek de website van de Biesbosch

Biesbosch Arrangement
Ontdek Nationaal Park De Biesbosch op eigen houtje! Geniet na een intensieve dag in de Biesbosch samen van een heerlijk Biesbosch 3-gangenmenu in ons restaurant. Boek het Biesbosch Arrangement bij Vakantiepark Molenwaard!