Veelgestelde vragen bij Vakantiepark Molenwaard

Kan ik ook op een andere aankomstdag kiezen in plaats van maandag of vrijdag?

Ja dat kan, hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met Vakantiepark Molenwaard via +31 184 78 40 78.

Kan ik op een andere dag aankomen dan online aangegeven wordt?

Je kunt altijd later aankomen dan de aankomstdatum die je hebt geboekt. Eerder vertrekken kan natuurlijk ook. De prijs blijft in beide gevallen hetzelfde.

Kan ik mijn vakantie omboeken of annuleren?

Je kan je verblijf tot 61 dagen voor aankomstdatum omboeken. Daarnaast kan je tot 14 dagen, na het maken van de reservering, ook gratis de reservering nog annuleren tenzij de reservering binnen 28 dagen voor aanvang van het verblijf is gemaakt. Indien er een reeds een betaling is gedaan binnen deze periode, kunnen we de boeking tegen omboekingskosten omboeken naar een andere datum. Bij een wijziging naar een duurdere periode of accommodatie wordt de meerprijs in rekening gebracht, wanneer de periode of accommodatie goedkoper is dan de eerdere boeking zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

Wil je je hele boeking annuleren? Dan zijn de volgende annuleringskosten van toepassing.

Moment van annulerenAnnuleringskosten
Na 14 dagen na maken van de reservering – 91 dagen voor aanvang verblijf25% van totale boekingsprijs
90 - 61 dagen voor aanvang van het verblijf60% van totale boekingsprijs
60 - 29 dagen voor aanvang van het verblijf75% van totale boekingsprijs
28 – 1 dag(en) voor aanvang of op dag van aankomst100% van totale boekingsprijs

COVID19: Wat gebeurt er als mijn vakantie niet door kan gaan door een negatief reisadvies?

Als Vakantiepark Molenwaard gesloten is ten tijden van je verblijf, of je niet naar ons mag reizen vanwege een negatief reisadvies dan kun je direct kosteloos de reis omboeken naar een nieuwe datum. Helaas kunnen wij bij, wijziging van de boeking door de omstandigheden rond het Coronavirus, geen restitutie verlenen van de betaalde reissom.

Schoonmaak en bedlinnen

Wat houdt het bedlinnen met opmaakservice in?

Wij zorgen graag voor een onbezorgde aankomst en maken daarom standaard de bedden voor je op.

Aankomst en verblijf

Hoe en wanneer krijg ik de sleutel van mijn accommodatie?

Bij de Gastenservice kun je de sleutel van jouw accommodatie ophalen. Reserveer eerst een tijd via het reserveringssysteem, zodat je niet lang hoeft te wachten.

Ik kom aan na 20:00 uur. Kan ik mijn sleutel nog ophalen?

Bij aankomst na 20:00 uur kun je jouw sleutel ophalen bij het restaurant. Kom je later dan 23:00 uur? Laat dit van tevoren telefonisch of per mail weten aan de Gastenservice.

Mag ik op de dag van aankomst en vertrek gebruikmaken van de parkfacliliteiten?

Ja, je mag op de dag van aankomst en op de dag van vertrek de hele dag gebruikmaken van de faciliteiten op het park. Het maakt hierbij niet uit of je bent ingecheckt; je bent de hele dag welkom.

Hoe laat moet ik mijn vakantieverblijf verlaten?

De uitchecktijd voor alle accommodaties is om uiterlijk 10:00 uur.

Uitchecken

Klaar voor vertrek? Wij hopen dat je een fantastische tijd hebt gehad! Trek de deur achter je dicht en geef je sleutel af bij de receptie.

In en tijdens uw verblijf

Is er gratis WiFi in mijn vakantieverblijf?

Elke accommodatie heeft een eigen WiFipunt. Daarnaast is er bij de Gastenservice, de Kruidenier en Gasterij Molenwaard ook wifi beschikbaar.

Is er bij alle vakantieverblijven parkeermogelijkheden?

Vakantiepark Molenwaard beschikt over een ruim parkeerterrein met meer dan genoeg plaatsen. Het is niet toegestaan om jouw auto of ander voertuig elders in het park te plaatsen. Per reservering hanteren wij één gratis parkeerplaats voor jouw auto. Het kenteken van jouw voertuig dient vooraf aangegeven te worden bij jouw reservering, zodat de slagboom automatisch jouw kenteken herkent en voor je open gaat. Het parkeren van een extra voertuig is mogelijk; hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Een uitzondering is de Hooimijt, hier is het mogelijk om per kant Oost en West maximaal 2 auto’s te parkeren.

Elektrische auto

Vakantiepark Molenwaard beschikt over 12 laadpalen op de parkeerplaats achter de slagboom.