Kano excursie in samenwerking met Kanocentrum Ammerse Boezem

Vanaf het water leer je de Alblasserwaard op een speciale manier kennen. Je beleeft de polder met de kano namelijk totaal anders dan wandelend of met de fiets.

Wil je kanoën tijdens zonsondergang bij Kinderdijk of langs diverse molens? Vakantiepark Molenwaard organiseerd samen met Kanocentrum Ammerse Boezem deze zomer meerdere excursies. Deze excursies zijn onder begeleiding van iemand die jullie alles over de streek, de molens en de geheimen van de schermering kan vertellen. 

Na jouw tocht met de kano keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

BOEK JOUW VERBLIJF

Kinderdijk kano

Kanoën bij Moonlight “in de stilte van de avond komen de vogels tevoorschijn”

In de avond valt de stilte op het water en komen alle vogels, die zich overdag in het riet verschuilen tevoorschijn. Ze scheren voor je langs over het water en je ervaart de overgang van de dag naar de nacht.

Bij een zonnige dag krijg je nog een extra toegift. Voordat de avond valt, zie je de zon achter de horizon verdwijnen en worden de 4 molens langs de Molenkade nog een keer als imposante schaduwen in het licht gezet.

Data:
Woensdag 23 juni om 20:30 uur
Woensdag 21 juli om 20:30 uur 
Woensdag 18 augustus om 19:30 uur

Locatie: 
Botenhuis Kanocentrum Ammerse Boezem in Groot-Ammers

De Excursie duurt ongeveer 2 uur en kost € 12,50 per persoon. Aanmelden voor deze excursie kan bij de gastenservice op het vakantiepark.

Kanoën bij Kinderdijk “Holland in één blik vangen”

De molens van Kinderdijk vanaf het water benaderen geeft een unieke Hollandse beleving. Pas dan zie je hoe robuust deze bouwwerken zijn. De molens zorgen al eeuwenlang, dat we droge voeten houden in de polder en jij weet dan ook waarom? Vanaf het water heb je ook de prachtige skyline, die deze tocht tot een herinnering voor altijd maakt. Tenslotte kun je in de avond de rust en de natuur rondom Kinderdijk ervaren. De andere kant van de toeristische hot spot is namelijk het prachtige polderland waar jij in alle stilte gaat varen.

Data:
Zaterdag 10 juli om 19:00 uur
Zaterdag 7 augustus om 19:00 uur
Zaterdag 4 september om 19:00 uur

Locatie: 
Bezoekerscentrum Kinderdijk

    De Excursie duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 23,50 per persoon. Aanmelden voor deze excursie kan bij de gastenservice op het vakantiepark. 

    Ontdek onze accommodaties