Geniet van een prachtig gethematiseerd kerstverblijf!

Beleef de gezelligste tijd van het jaar op Vakantiepark Molenwaard. 

Geniet van de frisse buitenlucht, maak een ritje op de pony over het vakantiepark, ga heerlijk schaatsen in het Fien & Teun Winterdorp met je eigen gezin op de gethematiseerde ijsbaan, geniet van ons aangepast entertainmentprogramma met o.a. een kerstballenspeurtocht, op afstand op de foto met de Kerstman, Fien & Teun die aan jouw accommodatie met een knutselpakket en maak 's avonds een wandeling over Vakantiepark Molenwaard tijdens het Lichtjesfeest! Het Vakantiepark is nog nooit zo mooi geweest.

Boek jouw kerstvakantie

V2lichtjesfeestfienteunwebformaatv2

Om jou een onvergetelijke kerstvakantie te bezorgen kun je bij ons tijdens de kerstvakantie genieten van allerlei extra's. Wij bezorgen jou de lekkerste lekkernijnen van ons restaurant aan jouw accommodatie. 

Boek jouw kerstvakantie

Start de dag met een heerlijke afgebakken broodjes of een geheel bezorgontbijt van Gasterij Molenwaard. Geniet van de geur van vers afgebakken broodjes en andere lekkernijen. Alles ambachtelijk bereid door onze chefkoks. Kies voor een gezellige (kerst)brunch met de hele familie en deel allerlei heerlijke lekkernijen. De koks maken gebruik van verse streek producten, zo kun jij genieten van de lekkerste gerechten.

'S avonds geen zin om te koken? Wij bezorgen een viergangen kerstdiner aan jouw accommodatie tijdens de feestdagen. Naast het kerstdiner, bezorgen wij ook onze à la cart gerechten en compleet verzorgd gourmetpakketten met diverse soorten vlees, vis en groenten bij jou met onze toktok.

'S avonds kun je nog heerlijk nagenieten in jouw eigen huisje onder het genot van een wijntje en een heerlijk borrelpakket. De mooiste Kerstdagen beleef je bij Vakantiepark Molenwaard.

Winterdorp

Geniet tijdens je verblijf van toegang tot het Fien & Teun Winterdorp met gethematiseerde ijsbaan op Vakantiepark Molenwaard met jouw eigen gezin. Schaatsen op een 225 mgrote, overdekte schaatsbaan van écht ijs  Het winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp. Jouw tijdslot kan je bij de gastenservice op het park reserveren. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!
WINTERDORP

Schaatsenwinterdorpwebformaat

Activiteiten

Geniet van het grote aanbod aan activiteiten op het Vakantiepark. Bijvoorbeeld: Maak een ritje op de pony over het Vakantiepark, kom op gepaste afstand op de foto met de Kerstman, ontmoet Fien en Teun tijdens hun rondje over park, zwaai vanuit jouw accmoodatie naar Fien en Teun tijdens de Fien & Teun Parade, kom kijken bij het voeren van de dieren. Ook kun je je Polderpaspoort behalen! Je gaat dan met Fien & Teun, op een spannende ontdekkingsreis in de Alblasserwaard. Je leert van alles over de prachtige polder door deel te nemen aan de superleuke, educatieve activiteiten in jouw huisje, op het park en in de directe omgeving van Vakantiepark Molenwaard.

OP HET PARK

Meet greet fien en teun webformaat

Lichtjesfeest

Waan je in een magische wereld met het Lichtjesfeest, het Fien & Teun Winterdorp en het ruime aanbod aan entertainment. Ontdek Vakantiepark Molenwaard in het donker en geniet tijdens jouw avondwandeling over het park van vele verlichte boerderijdieren. Creëer samen met het hele gezin nieuwe, hartverwarmende herinneringen aan deze magische tijd van het jaar. Het Lichtjesfeest is te bekijken vanaf 8 december 2021 t/m 9 januari 2022! 

ONTDEK MEER

Lichtjesfeestfienteunwebformaat

Ontdek onze accommodaties