Geniet van een prachtig gethematiseerde kerstverblijf!

Winterdorp

Geniet tijdens je verblijf van onbeperkt toegang tot het Fien & Teun Winterdorp met gethematiseerde ijsbaan op Vakantiepark Molenwaard. De lichtjes gaan aan, je kunt schaatsen op een 225 mgrote, overdekte schaatsbaan van écht ijs en genieten van winterse lekkernijen zoals; een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Het winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

WINTERDORP

Microsoftteams image 1

Entertainment

Geniet van het grote aanbod aan entertainment op het Vakantiepark. Bijvoorbeeld: de Fien & Teun Parade, het Welkomstfeest, het Pyjamafeest en de voorstelling: 'Het Grote Dierenfeest'. Ook kun je je Polderpaspoort behalen! Je gaat dan met Fien & Teun, op een spannende ontdekkingsreis in de Alblasserwaard. Je leert van alles over de prachtige polder door deel te nemen aan de superleuke, educatieve activiteiten in jouw huisje, op het park en in de directe omgeving van Vakantiepark Molenwaard.

OP HET PARK

Meet greet fien en teun webformaat

In de omgeving

Er is meer dan genoeg te beleven voor het hele gezin! Van versierde kerstbomen, twinkelende lichtjes en vrolijke liedjes tot warme chocolademelk en goed gezelschap... Creëer samen met het hele gezin nieuwe, hartverwarmende herinneringen aan deze magische tijd van het jaar tijdens jullie verblijf in één van onze knusse huisjes! Boek nu jouw verblijf en ervaar een sprankelende Kerstperiode op Vakantiepark Molenwaard.


ONTDEK MEER

Sneeuwfoto liggend 03

Ontdek onze accommodaties