Geniet van een gethematiseerd kerstverblijf

DIRECT BOEKEN

Een magische kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie geniet je van allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Neem deel aan het complete entertainment en activiteitenprogramma, kom schaatsen op een échte ijsbaan in het Fien & Teun Winterdorp, ontmoet de Kerstman in zijn huis en geniet van onbeperkt toegang tot Speelschuur Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard. Schuif aan bij een heerlijke Fien & Teun Kerstbrunch of Kerstdiner en wandel in geniet 's avonds van het lichtjesfeest op Vakantiepark Molenwaard. Natuurlijk staat er in jouw huisje ook een prachtig versierde kerstboom. Kom jij een onvergetelijke vakantie beleven op Vakantiepark Molenwaard?

BOEK JOUW KERSTVAKANTIE

Fien & Teun Winterdorp

Geniet tijdens de kerstvakantie van het Fien & Teun Winterdorp. Op de gethematiseerde ijsbaan kun je heerlijk schaatsen met het hele gezin. Kom na het schaatsen heerlijk chocolademelk drinken bij één van de horecapunten. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud.

11 november 2022 t/m 8 januari 2023
Schaatsenwinterdorpwebformaat

Lichtjesfeest

Waan je in een magische wereld op het Vakantiepark met het Lichtjesfeest. Maak een avondwandeling en geniet van alle prachtige verlichte boerderijdieren op het park. Natuurlijk kun je na de avondwandeling heerlijk aanschuiven in Gasterij Molenwaard voor een lekkere chocolademelk.

De gehele kerstvakantie

Lichtjesfeestfienteunwebformaat

Voor de kinderen

Word vriendjes met Fien & Teun! Neem deel aan één van de vele activiteiten op het park. Knutsel mee in de kas, zing en dans mee tijdens de leukste minishows en ga op ontdekkingstocht met je eigen Polderpaspoort. Krijg onbeperkt toegang tot Speelschuur Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk meer

Speelschuur 5

Gasterij Molenwaard

Schuif met het héle gezin aan en smul van (h)eerlijke lunch- en dinergerechten. Geniet tijdens de Kerstdagen van een heerlijke Fien & Teun Kerstbrunch of Kerstdiner in Gasterij Molenwaard. Onze chefs bereiden vol passie de meest heerlijke gerechten voor jullie.. 

Ontdek hier het menu

Borrelplankwebformaat

Ontdek onze accommodaties