Avontuurlijk Verblijven

Kindvriendelijk vakantiepark

Vakantiepark Molenwaard is al jarenlang één van de kindvriendelijkste vakantieparken van Zuid-Holland en omgeving. Door de gethematiseerde accommodaties en de vele kinderfaciliteiten zijn wij een uitermate geschikt vakantiepark voor gezinnen met kinderen.

Een weekje doorbrengen op ons vakantiepark is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Sfeer, gezelligheid en genieten. Het staat allemaal centraal met een vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark bij Rotterdam. 

Beleef de allerleukste avonturen

Kijk je ook uit om de allerleukste avonturen te beleven op Vakantiepark Molenwaard? De kinderen waarschijnlijk al wel! Op ons park is er voor kinderen namelijk van alles te beleven.

Speciaal voor de allerkleinsten en de oudere kinderen zijn hun grote vriendjes Fien & Tuin op het park. Breng een bezoek aan hun geweldige shows, maak samen een kleurrijke tekening en ga gezellig op de foto. Fien & Tuin bezorgen de kinderen keer op keer een geweldige dag vol activiteiten. Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk het animatieprogramma

Daarnaast kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de vele speeltuinen, konijntjes knuffelen in de Bonte Boerenschuur, helpen de schaapjes te voeren, in de moestuin leren waar hun voedsel vandaan komt en kunnen ze nog tal van andere superleuke boerderij-activiteiten beleven. Vakantiepark Molenwaard, het kindvriendelijkste vakantiepark van Zuid-Holland en omgeving!

Heerlijk slapen op ons kindvriendelijke vakantiepark

Hoe leuk is dat, verblijven in een gethematiseerde accommodatie? Op Vakantiepark Molenwaard is het mogelijk! Wij zijn één van de kindvriendelijkste vakantieparken die naast de vele kinderfaciliteiten ook gethematiseerde accommodaties in het aanbod hebben.

Tijdens je verblijf op ons park beleef je samen met de kids de leukste avonturen. Of dat nu in of rondom de accommodatie is, op Vakantiepark Molenwaard beleef je het zonder enige twijfel! 

Bekijk accommodaties

Welk thema kies jij?

Een overnachting op ons park staat dus helemaal in het teken van avontuur. Bij elke accommodatie heb je een ander thema en andere omgeving. Welke kies jij?

Ontdek bijvoorbeeld het Biesboschhuisje voor 4 of 6 personen. Deze liggen aan de rand van het park. Van hieruit kijk je uit over de polder of het bos. Gezellig aan het water liggen de Kinderdijkhuisjes voor 4 of 6 personen. Zo kun je genieten van alle zwem- en vaarpret in het meertje, maar ook van een prachtige zonsondergang.

Liever een luxe kampeervakantie? Dan zijn de glamping avonturententen voor 4 of 6 personen wel iets voor jou. Dit zijn luxe tenten die volledig ingericht op je staan te wachten. Ideaal om extra comfortabel te kamperen. Welke avonturen staan jullie te wachten? Daar kom je vanzelf achter...

Kindvriendelijk vakantiepark

Slapen zoals Fien & Teun

Slapen in een echte boerderij kan ook. De Fien&Teun-boerderijtjes zijn geschikt voor 6 personen en helemaal ingericht zoals Fien en Teun dat willen. Je kent deze hoofdrolspelers van de kindertelevisieserie toch wel? Fien en Teun zijn zelfs regelmatig op het vakantiepark te vinden. Vergeten je kinderen niet om een handtekening te vragen?

Kies zelf je favoriet en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie in een gethematiseerde accommodatie. Wij kijken alvast uit naar je komst! 

Boek jouw favoriete huisje of glampingtent

Een nachtje weg is ook mogelijk! 

Ben je bijvoorbeeld op doorreis en wil je liever één nachtje avontuurlijk verblijven? Dan zijn onze hotelhutten helemaal iets voor jou! Deze sfeervolle huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn als de gethematiseerde accommodaties voorzien van alle gemakken. Genieten op je eigen terras van de opkomende zon onder het genot van een heerlijk bakje koffie. In de hotelhutten heb je deze mogelijkheid!

Maak gebruik van onze arrangementen en maak je verblijf compleet. Wellicht zit er een interessante belevenisarrangement voor je tussen.

Eropuit met de kids

Naast dat er op ons vakantiepark van alles te beleven is, is er in de omgeving ook tal van leuke activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een dagje zwemmen in De Doetsekom, een dagje varen of breng een bezoek aam de boerderij van Familie bons en kom van alles te weten over melkveehouderij. 

Daarnaast is er in de omliggende steden ook genoeg te doen. Gorinchem (10 min), Dordrecht (20 min) en Rotterdam (30 min) liggen op een klein afstand van het vakantiepark en dus erg geschikt om er een dagje door te brengen. Heb je nog vragen over de omgeving? Laat het ons dan gerust weten, wij vertellen je er graag meer over. 

Boek nu je vakantie