Avontuurlijk Verblijven

Een erg gezellig, leuk en kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Holland!

In de regio staat Vakantiepark Molenwaard bekend als een gezellig, leuk en kindvriendelijk vakantiepark! Door de gethematiseerde accommodaties en de vele kinderfaciliteiten zijn wij een uitermate geschikt vakantiepark voor gezinnen met kinderen. 

Een weekje doorbrengen op ons vakantiepark is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Sfeer, gezelligheid en genieten. Het staat allemaal centraal met een vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark bij Rotterdam. 

Bekijk hier alle leuke en gethematiseerde accommodaties

Een kindvriendelijk vakantiepark met veel avontuur

Niet alleen hebben wij een gezellig kindvriendelijk vakantiepark, maar ook beleef je bij ons de leukste avonturen!

Kijk je ook uit om de allerleukste avonturen te beleven op Vakantiepark Molenwaard? De kinderen waarschijnlijk al wel! Op ons kindvriendelijk vakantiepark is er voor kinderen veel entertainment aanwezig is er van alles te beleven.

Speciaal voor de allerkleinsten en de oudere kinderen zijn hun grote vriendjes Fien & Tuin op het park. Breng een bezoek aan hun geweldige shows, maak samen een kleurrijke tekening en ga gezellig op de foto.

Of luister aandachtig naar één van de leuke verhalen die worden voorgelezen door Fien & Teun. Fien & Tuin bezorgen de kinderen keer op keer een geweldige dag vol activiteiten. 

Daarnaast kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de vele speeltuinen, konijntjes knuffelen in de Bonte Boerenschuur, helpen de schaapjes te voeren, in de moestuin leren waar hun voedsel vandaan komt en kunnen ze nog tal van andere superleuke boerderij-activiteiten beleven. Kortom: Vakantiepark Molenwaard is dé plek voor een vakantie met kinderen!

Een kindvriendelijk vakantiepark met kindvriendelijke accommodaties

Hoe leuk is dat, verblijven in een gethematiseerde en kindvriendelijke accommodatie op een kindvriendlijk vakantiepark? Bij ons is het mogelijk! Wij zijn één van de kindvriendelijkste vakantieparken die naast de vele kinderfaciliteiten ook gethematiseerde accommodaties in het aanbod hebben.

Tijdens jouw verblijf op ons kindvriendelijk vakantiepark beleef je samen met de kids de leukste avonturen. Of dat nu in of rondom de accommodatie is, op Vakantiepark Molenwaard beleef je het zonder enige twijfel! 

Welk thema kies jij?

Een overnachting op ons kindvriendelijk vakantiepark staat dus helemaal in het teken van avontuur. Bij elke accommodatie heb je een ander thema en andere omgeving. Welke kies jij?

Ontdek bijvoorbeeld het Biesboschhuisje voor 4 of 6 personen. Deze liggen aan de rand van het park. Van hieruit kijk je uit over de polder of het bos. Gezellig aan het water liggen de Kinderdijkhuisjes voor 4 of 6 personen.

Zo kan je genieten van alle zwem- en vaarpret in het meertje, maar ook van een prachtige zonsondergang. Wakker worden was nog nooit zo fijn. Pak een kop koffie of thee, neem plaats op jouw eigen gemeubileerd terras en geniet van het verre uitzicht over het water en van de zon. 

Liever een luxe kampeervakantie? Dan zijn de glamping avonturententen voor 4 of 6 personen wel iets voor jou. Dit zijn luxe tenten die volledig ingericht op je staan te wachten. Ideaal om extra comfortabel te kamperen. Welke avonturen staan jullie te wachten? Daar kom je vanzelf achter op ons kindvriendelijk vakantiepark...

Een gezin die aan het eten is in één van de accommodaties die aan het water ligt op ons kindvriendelijk vakantiepark.

Slapen zoals Fien & Teun

Slapen in een echte boerderij kan ook. De Fien & Teun-boerderijtjes zijn geschikt voor 6 personen en helemaal ingericht zoals Fien en Teun dat willen.

Je kent deze hoofdrolspelers van de kindertelevisieserie toch wel? Fien en Teun zijn zelfs regelmatig op het vakantiepark te vinden. Vergeten je kinderen niet om een handtekening te vragen?

Kies zelf jouw favoriet en verzeker jezelf van een heerlijke kindervakantie in Nederland. Wij kijken alvast uit naar je komst! 

Een nachtje weg is ook mogelijk! 

Ben je bijvoorbeeld op doorreis en wil je liever één nachtje avontuurlijk verblijven? Dan zijn onze hotelhutten helemaal iets voor jou!

Deze sfeervolle huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn als de gethematiseerde accommodaties voorzien van alle gemakken.

Genieten op jouw eigen terras van een heerlijk ontbijt of lekkere middag lunch? In de hotelhutten heb je deze mogelijkheid!

Maak gebruik van onze arrangementen en maak je verblijf compleet. Wellicht zit er een interessante belevenisarrangement voor je tussen.

Eropuit met de kids

Naast dat er op ons kindvriendelijk vakantiepark van alles te beleven is, is er in de omgeving ook tal van leuke activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een dagje zwemmen in De Doetsekom, een dagje varen of breng een bezoek aam de boerderij van Familie bons en kom van alles te weten over melkveehouderij. 

Ook is het leuk om een bezoekje te brengen aan Gouda om deel te nemen met ze allen aan de Gouda Cheese Experience. Voel, proef en ervaar alles over de beroemde Gouda kaas. Maak een unieke reis door dit goudgele universum.

Wordt één van jullie de nieuwe Kaasmeester? Stap in de reusachtige Goude kaas voor een gave interactieve show en proef op het einde natuurlijk de echte Gouda kaas. 

Daarnaast is er in de omliggende steden ook genoeg te doen. Gorinchem (10 min), Dordrecht (20 min) en Rotterdam (30 min) liggen op een klein afstand van het vakantiepark en dus erg geschikt om er een dagje door te brengen.

Heb je nog vragen over de omgeving? Laat het ons dan gerust weten, wij vertellen je er graag meer over. 

We heten je van harte welkom op ons gezellig, leuk en kindvriendelijke vakantiepark!

Heb je alle informatie en foto's goed bekeken en zou je wel graag willen overnachten op ons kindvriendelijk vakantiepark? Wacht dan niet te lang en boek nu snel!

De boekingen gaan hard dus wees er op tijd bij en verzeker jezelf van een leuke accommodatie op Molenwaard! 

Boek nu hier jouw vakantie