Vier de krokusvakantie bij Vakantiepark Molenwaard

10 februari t/m 18 februari 2024

DIRECT BOEKEN

Vrolijk het voorjaar inluiden

Vier de Krokusvakantie van 2024 bij Vakantiepark Molenwaard op slechts 1 uur rijden van Antwerpen! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de zaligste avonturen voor iedereen. Geniet van de jongen dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard en de opkomende tulpen op het vakantiepark. Het voorjaar begint met jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week bij Vakantiepark Molenwaard. 

BOEK JOUW VERBLIJF TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE

Jouw verblijf is inclusief: 

  • (Eind)schoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard op de openingsdagen van Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Polderpaspoort
  • Wandel- en fietskaart
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf bij ons op het vakantiepark midden in het Groene Hart!

KROKUSVAKANTIE 2024 RESERVEREN

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 336 webformaat
Img3638

In de omgeving

Verveel je geen moment in de krokusvakantie 2024! De veelzijdige omgeving van ons park, in de oer-Hollandse Alblasserwaard, biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk molens

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin!

Bekijk alle tips

1e selectie buitenfotos vakantiepark 003

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de voorjaarsvakantie? Bij ons, Vakantiepark Molenwaard, kan je in één van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust een Biesboschchalet, wil je uitzicht op de natuurplas vanaf een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park!  

BOEK JOUW VERBLIJF

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1635 webformaat

Ontdek onze accommodaties