Last minute bij Vakantiepark Molenwaard

Wil jij last minute genieten van het Vakantiepark Molenwaard? Profiteer van onze aanbiedingen. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. 

Avontuurlijk verblijven bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een Fien & Teun Boerderij? 

BOEK EEN WEEKEND MET KORTING

BOEK EEN MIDWEEK MET KORTING

Vakantie in het Hart van Holland 

Prachtig polderlandschap, pittoreske stadjes en plezierige parkactiviteiten voor jong en oud! Maak jouw avontuurlijke reis langs oneindige groene weiden met knotwilgen, naar grote Nederlandse iconen als UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk of Nationaal Park De BiesboschWandel door bruisende steden als Gorinchem, Dordrecht of Rotterdam en beleef de veelbewogen geschiedenis van Slot Loevestein of Fort Vuren. 

Veilig op vakantie
Ons vakantiepark, midden in het Groene Hart, is altijd geopend en de perfecte locatie voor jouw zorgeloze vakantie of weekendje weg. Bekijk onze conona maatregelen voor een fijn verblijf en alle activiteiten.
1e selectie buitenfotos vakantiepark 066
1e selectie buitenfotos vakantiepark 029
Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1684 webformaat
Vpmw 27052021 1185