Vier de meivakantie bij Vakantiepark Molenwaard

De meivakantie is een prachtige periode om eropuit te trekken en samen op ontdekkingstocht te gaan. In deze periode kun je genieten van het zachte lente zonnetje en alles wat groeit en bloeit. Bij Vakantiepark Molenwaard verblijf je middenin de Zuid-Hollandse polder en maak je kennis met échte Hollandse poldergastvrijheid. Stap op de fiets, in een bootje of ga naar Avonturenboerderij om alle jonge dieren te ontmoeten. Een onvergetelijke meivakantie begint bij Vakantiepark Molenwaard!

BOEK JOUW VERBLIJF

Jouw meivakantie:

  • Laat je verrassen door het thema Lente op het Vakantiepark. Het gehele park staat in bloei met prachtige tulpen.
  • Geniet van alle comfort met onder andere de vooraf opgemaakte bedden en een ingedekte tafel.
  • Huur een onze (elektrische) fietsen en ontdek de mooie routes met onze gratis wandel- en fietskaart.
  • De schoonmaak van jouw accommodatie zit inbegrepen bij jouw vakantie.

Leuke extra’s met kinderen:

  • Geniet van onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard met jonge dieren, diverse activiteiten en leuke shows.
  • Geniet volop van het entertainment op het park en neem deel aan alle leuke activiteiten.
  • Ga op pad met jouw eigen polderpaspoort en leer van alles over de prachtige polder.

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan ons Fien & Teun arrangement!

Vpmw 30032022 4778 webformaat
Speeltuinen

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin!


MEER INFO

Knutselen

Erop uit

Verveel je geen moment tijdens de meivakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Om de polder te ontdekken bieden wij verschillende excursies aan. Ga mee tijdens de paardentramtocht, ga op bezoek bij boerderij Bons of ontdek de polder te water in een kano.  Daarnaast liggen ook de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch op steenworp afstand.

MEER INFO

Fien en teun boerderij bons

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de meivakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park. 

BOEK JOUW VERBLIJF

Vpmw 30032022 4803 webformaat

Ontdek onze accommodaties