Boek voordelig jouw verblijf met korting bij Vakantiepark Molenwaard

Samen meer beleven.. kom genieten van een midweek, weekend of week met kinderen op Vakantiepark Molenwaard! Beleef de echte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de leukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende midweek, weekend of week in Nederland begint op Vakantiepark Molenwaard!

Wees er snel bij en boek nu:

Een midweek voor €169*
Een weekend ervoor slechts € 199,-*
Een week eerder slechts € 249,-*

En kom logeren bij Fien en Teun!

BOEK JE VERBLIJF

*- Geldig in weekenden, midweken en weken van 14 januari 2022 t/m 28 maart 2022 op de accommodatieprijs
- Niet op reeds geboekte vakanties in de periode 18 februari 2022 t/m 7 maart 2022
- Niet geldig voor eerder geboekte vakanties en niet inwisselbaar voor contanten
- De prijs is de verblijfsprijs inclusief onbeperkte toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard binnen de openingstijden van Avonturenboerderij Molenwaard. Dit is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en opgemaakt bedlinnen.

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1684 webformaat

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!  


BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Op het park

Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een Fien & Teun Ontbijt, hartige lunch of ambachtelijk diner of bij het parkrestaurant Gasterij Molenwaard, huur een fiets op ons park en bewonder de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. Voor de allerkleinste boertjes en boerinnetjes hebben wij een Polderpaspoort. In het Polderpaspoort vind je diverse thema's. Aan elk thema zijn vrolijke, leerzame activiteiten gekoppeld, waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' door de polder zijn. 

BEKIJK AL ONZE TIPS

Minder geel2e selectie vakantiepark molenwaard restaurant shoot 044

Jouw verblijf

Avontuurlijk overnachten tijdens een midweekje weg op Vakantiepark Molenwaard is mogelijk in een van onze ruime, unieke thema-accommodaties. Kies je voor de rust van de polders in een Biesbosch chalet, uitzicht op het natuurlijke meer in een Kinderdijk Cottage, of heb je altijd al willen overnachten op een kleine boerderij? Welke keuze u ook maakt, tijdens uw verblijf op ons park ontstaan de mooiste dromen.

Wilt u van uw verblijf een onvergetelijke ervaring maken? Boek dan een van onze speciale belevingsarrangementen!


BOEK JE VERBLIJF

Leefhoek kinderdijkcottage6p webformaat

Ontdek onze accommodaties