Boek voordelig jouw verblijf met korting bij Vakantiepark Molenwaard

Beleef samen meer.. kom een midweek, weekend of week met kinderen of samen genieten bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende midweek, weekend of week in Nederland begint bij Vakantiepark Molenwaard!  

Wees er snel bij en boek nu:

Een midweek vóór € 169,-*
Een weekend vóór maar € 199,-*
Een week vóór maar € 249,-*

En kom logeren bij Fien en Teun! 

BOEK JOUW VERBLIJF

*- Geldig op weekenden,midweken en weken van 14 januari 2022  t/m 28 maart 2022 op de accommodatieprijs 
  - Niet op reeds geboekte vakanties in de periode 18 februari 2022 t/m 7 maart 2022
  - Niet geldig voor eerder geboekte vakanties en niet inwisselbaar voor contanten 
  - De prijs is de accommodatieprijs inclusief onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard binnen de openingstijden van Avonturenboerderij Molenwaard . Dit is exclusief reserveringstoeslag, toeristenbelasting en opgemaakte bedlinnen.

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1684 webformaat

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevesteinfiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!  

BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Op het park

Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een Fien & Teun Ontbijt, hartige lunch of ambachtelijk diner of bij het parkrestaurant Gasterij Molenwaard, huur een fiets op ons park en bewonder de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. Voor de allerkleinste boertjes en boerinnetjes hebben wij een Polderpaspoort. In het Polderpaspoort vind je diverse thema's. Aan elk thema zijn vrolijke, leerzame activiteiten gekoppeld, waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' door de polder zijn. 

BEKIJK AL ONZE TIPS

Minder geel2e selectie vakantiepark molenwaard restaurant shoot 044

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens midweek weg bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

BOEK JOUW VERBLIJF

Leefhoek kinderdijkcottage6p webformaat

Ontdek onze accommodaties