Vier het najaar en de herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard!

Beleef samen meer.. Vier het najaar en de herfstvakantie van 2021 bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart, en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week begint bij Vakantiepark Molenwaard!  

Wees er snel bij en profiteer nu van 10% boekingsvoordeel* met de actiecode molenwaardherfst21 en kom logeren bij Fien en Teun! 

BOEK JOUW VERBLIJF

Veilig op vakantie

Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf bij ons op het vakantiepark midden in het Groene Hart. Wij zijn altijd geopend en de perfecte locatie voor jouw zorgeloze vakantie of weekendje weg. Bekijk onze corona maatregelen voor een fijn verblijf.

*- De 10% korting is geldig t/m 7 november 2021 op de accommodatieprijs 
  - Niet op reeds geboekte vakanties in de periode 16 oktober t/m 7 november 2021
  - Niet inwisselbaar voor contanten

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 483 webformaat

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens het najaar en de hefstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevesteinfiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!  

Bekijk al onze tips

Kinderdijk molens 01

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Tot en met 31 oktober 2021 kunnen onze jonge gasten dagelijks volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

Bekijk al onze tips

1e selectie buitenfotos vakantiepark 001

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het najaar en de herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Boek jouw verblijf

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1635 webformaat

Ontdek onze accommodaties