Vier het najaar en de herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard!

Beleef samen meer.. Vier de nazomer, het najaar en de herfstvakantie van 2021 bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart, en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week begint bij Vakantiepark Molenwaard!  

Wees er snel bij en profiteer van onze service zoals opgemaakte bedden bij aankomst. 

BOEK JOUW VERBLIJF

Veilig op vakantie

Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf bij ons op het vakantiepark midden in het Groene Hart. Wij zijn altijd geopend en de perfecte locatie voor jouw zorgeloze vakantie of weekendje weg. Bekijk onze corona maatregelen voor een fijn verblijf.

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens het najaar en de hefstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevesteinfiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!  

Bekijk al onze tips

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Tot en met 31 oktober 2021 kunnen onze jonge gasten dagelijks volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

Bekijk al onze tips

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het najaar en de herfstvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Boek jouw verblijf

Ontdek onze accommodaties