Nazomeren op Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN


Heerlijk nazomeren

Geniet van een heerlijke nazomer op Vakantiepark Molenwaard. Ontdek de prachtige omgeving, de gethematiseerde accommodaties en natuurlijk van elkaar! Beleef samen meer.. Kom nazomeren op Vakantiepark Molenwaard! Geniet van de prachtige omgeving, de gethematiseerde accommodaties en natuurlijk van elkaar! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende nacht, weekend, midweek of weekje weg begint bij Vakantiepark Molenwaard!

Tijdens de nazomer vanaf 4 september t/m 15 oktober geniet van mega voordelige prijzen bij Vakantiepark Molenwaard. Beleef samen met het hele gezin een heerlijke nazomer op Vakantiepark Molenwaard. Bezoek onbeperkt Avonturenboerderij Molenwaard en geniet van voplop entertainment op het park. Is het weer iets minder? Dan kun je heerlijk binnen spelen bij Speelschuur Molenwaard.

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens de nazomer bij Vakantiepark Molenwaard kan in één van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor polderse rust in een Biesboschchalet, uitizcht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan één van onze speciale belevenisarrangementen.

Boek jouw verblijf

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens het nazomeren bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park de Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustiek boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!

Bekijk al onze tips

Belevenisarrangementen

Wil je van jouw zomer een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan bij jouw verblijf één van onze unieke arrangementen. Ontdek extra zomerse vakantiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief ontbijt, welkomstpakket en een vrolijke bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met hen Streek Arrangement. Laat je deze zomer verrassen bij Vakantiepark Molenwaard!

Ontdek al onze arrangementen