Nieuwe ontwikkelingen bij Vakantiepark Molenwaard

Hoewel de opening van Vakantiepark Molenwaard nog maar kort geleden is, zijn er voor 2022 plannen om het vakantiepark verder te ontwikkelingen. De ontwikkelingen betreft een nieuw gedeelte welke op 1 juli 2022 in gebruik genomen zal worden. In dit gedeelte zullen nieuwe facaliteiten komen als De Speelschuur, De Frieterie, en Het IJskuipje, maar ook nieuwe accommodatie typen voor kleine en grote gezelschappen.

 

De Speelschuur

Bij de Speelschuur hebben kinderen urenlang speelplezier. Zo kunnen ze spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren op de speeltoestellen en kijken naar de Fien & Teun shows. De Speelschuur wordt speciaal gebouwd zodat kinderen ook op minder mooie dagen genoeg te doen hebben en zich geen moment hoeven te vervelen.

De speelschuur


Het Fonteinenplein

Haal na het spelen in de Speelschuur een ijsje bij Het IJskuipje in De Frieterie. Geniet op diverse dagen van de livemuziek vanuit het prieeltje en ren na het ijsje heerlijk tussen de fonteinen van het fonteinenplein. Voor jong en oud een super leuke speelplek en op warme dagen zorgen de koele stralen van de fonteinen ook nog eens voor heerlijke verkoeling. 

Vpm cafetaria 61c308f3a698e

De Frieterie & Het IJskuipje

Na het spelen en ontdekken kunnen kinderen en hun ouders terecht bij onze nieuwe eetgelegenheden, namelijk De Frieterie en Het IJskuipje. Bij De Frieterie is het mogelijk om friet en snacks af te halen en bij Het IJskuipje kun je langs gaan om te genieten van een heerlijk ijsje. De Frieterie en Het IJskuipje zijn, naast Gasterij Molenwaard, twee extra eetgelegenheden op het vakantiepark.


Fonteinenplein webformaat

Nieuwe Accommodaties

Mike & Molly Schaapskooitje

Mike & Molly Schaapskooitje

In deze nieuwe unieke accommodatie ervaar je het Hollandse landleven en heb je uitzicht op de schapen. 's Avonds kruip je onder de wol in een échte bedstede. Hoe knus is dat?!
Luxe Hooischuur (8 pers.)

Luxe Hooischuur (8 pers.)

Voel je meteen thuis, in de authentieke Hooischuur. Geniet gegarandeerd van een heerlijk verblijf met het hele gezin in jullie vakantiewoning. In de directe omgeving van de Hooischuur vind je diverse speelgelegenheden, zoals De Speelschuur, waar de jonge gasten urenlang leuke activiteiten kunnen beleven.
Luxe Hooischuur (16 pers.)

Luxe Hooischuur (16 pers.)

De Luxe Hooischuur is een unieke accommodatie waar twee woningen aaneengeschakeld kunnen worden. Zo geniet je met 16 personen van een heerlijk verblijf met prachtig uitzicht over de polder.
Luxe Fien & Teun Studio

Luxe Fien & Teun Studio

In het Hollandse laantje vind je de Luxe Studio's, waar je optimaal kunt genieten van al het vertier en de polderse gezelligheid. Eenmaal binnen kun je helemaal tot rust komen.
Dorpshuys (8 pers.)

Dorpshuys (8 pers.)

Vakantiepark Molenwaard beschikt over drie 8-persoons Dorpshuysen. Stap de deur uit en vind daar direct De Speelschuur, De Frieterie en Het IJskuipje. Of plof neer op de overdekte veranda met uitzicht op het fonteinenplein.
Dorpshuys (10 pers.)

Dorpshuys (10 pers.)

Het 10-persoons Dorpshuys bestaat uit twee woonlagen en is van alle gemakken voorzien. Plof neer op de overdekte veranda met uitzicht op het fonteinenplein. De jongste gasten kunnen op steenworpafstand urenlang spelen en genieten van al het entertainment.