Bekijk overzicht

Activiteiten

Verblijf je bij ons op het park in de periode t/m 14 januari 2022? Wij hebben voor deze periode een super leuk aangepast programma. Bekijk hier het aangepaste programma. 

Het Polderpaspoort

Het Polderpaspoort

De allerleukste avonturen beleef je op Vakantiepark Molenwaard. Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder; vanuit je huisje, op het park én in de omgeving.
De Boerderij & Spelen

De Boerderij & Spelen

Ontdek het Hollandse landleven op de Boerderij en kom lekker ravotten in de vele speeltuinen.
Entertainment

Entertainment

Ga op pad met de Boer, ontmoet Fien & Teun en geniet van het vrolijke parkentertainment. Eindeloos (educatief) vermaak voor kinderen én hun (groot)ouders.
Natuurplas

Natuurplas

Ga met een bootje de natuurplas op. Gooi jouw hengeltje uit of dobber rustig rond op het water, midden in de natuurrijke omgeving van ons vakantiepark.
Waterfietsen

Waterfietsen

Vaar tussen de eendjes, langs de Kinderdijk Cottages, en beleef het vakantiepark vanaf het water op de waterfiets voor het hele gezin. Reserveer jouw waterfiets bij de Gastenservice.
(Elektrische) fietsen

(Elektrische) fietsen

Wil jij op een sportieve manier de prachtige polderregio verkennen? Huur een fiets op ons park en bewonder de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes.
Bootje

Bootje

Peddel met een bootje de natuurplas op. Vaar tussen de eendjes, langs de Kinderdijk Cottages, en beleef het vakantiepark vanaf het water in een bootje voor het hele gezin.
Kanocentrum Molenwaard

Kanocentrum Molenwaard

Geniet in een kano van de oneidige polder. Vaar vanaf Kanocentrum Molenwaard bij Vakantiepark Molenwaard direct weg langs het park en trek de kano over de kade de Boezem in.