Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Entertainment

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Het programma is terug te vinden in de Molenwaardcourant. 

Fien & Teun Parade

Wil jij in de ochtend gewekt worden door Fien en Teun? Fien en Teun worden rondgereden over het vakantiepark in hun eigen blauwe paradewagen en uit de speakers komt een vrolijk goedemorgen liedje. Zwaai vanaf de veranda naar Fien en Teun en wens ze goedemorgen! De Fien & Teun Parade stopt ter hoogte van de Kinderboerderij. Hier kan je met het liefste boertje en boerinnetje op de foto.

Entertainment

Fien & Teun's Welkomstfeest 
Oog in oog staan met jouw idool? Het is een droom voor elk kind! Maar ook Fien en Teun kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou! 

Kom op de dag van aankomst naar de voorstelling Fien & Teuns – Welkomstfeest. In deze vrolijke, muzikale, humorvolle voorstelling worden alle gasten welkom geheten op het vakantiepark en wordt vertelt over wat voor leuke dingen ze deze vakantie allemaal kunnen ondernemen.

Na afloop van de voorstelling kun je met het liefste boertje en boerinnetje op de foto op het plein voor de kinderboerderij!

Het Grote Dierenfeest
In de voorstelling ‘Het Grote Dierenfeest’ beleven de dieren van Fien en Teun elke dag weer een spannend en nieuw avontuur. Rosa de koe, Sebastiaan het varken en Mike het schaap, delen hun avonturen op een humorvolle en muzikale wijze met iedereen die een bezoek komt brengen aan hun stal.

Er zijn verschillende voorstellingen van ‘Het Grote Dierenfeest’. Welke voorstelling er speelt, kun je vinden in het activiteitenoverzicht in de Molenwaard Courant.

Fien & Teun’s Pyjamafeest
Kom voor je gaat slapen op bezoek bij de voorstelling Fien & Teuns – Pyjamafeest. Sluit samen met Fien en Teun de dag op een humorvolle en muzikale wijze af. Na het zien van deze voorstelling zul je zeker weten heerlijk dromen!

Na afloop van de voorstelling kun je met het liefste boertje en boerinnetje op de foto op het plein voor de kinderboerderij!

De Klompendansers
Zeg je Molenwaardse Klompendansers, dan zeg je gezelligheid! Dit muzikale trio zorgt gegarandeerd voor een vrolijke noot. Waar de klompendansers zijn, wordt maar moeilijk stilgezeten want met hun hippe, aanstekende repertoire en bijpassende kleding wordt het op iedere plek gegarandeerd één groot feest. 

Inhuldigingsceremonie
Kom op de dag voor je weer vertrek naar de voorstelling Fien & Teun – Inhuldigingsceremonie. Kijk samen met Fien en Teun op een humorvolle en muzikale wijze wat voor leuke dingen je deze vakantie allemaal hebt uitgevoerd. En neem je Polderpaspoort mee, want als je deze tijdens de voorstelling laat zien huldigen Fien en Teun alle bezoekers tot inwoners van de gemeente Molenwaard!

Na afloop van de voorstelling kun je met het liefste boertje en boerinnetje op de foto op het plein voor de kinderboerderij!

Polderpaspoort

In het Polderpaspoort vind je diverse thema's. Aan elk thema zijn vrolijke, leerzame activiteiten gekoppeld, waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' door de polder zijn. Natuurlijk neem je gezellig het hele gezin mee op jouw ontdekkingstocht! De activiteiten vinden niet alleen plaats in jouw eigen huisje op het vakantiepark, maar ook daarbuiten in de échte polder. Kijk in jouw Polderpaspoort aan welke activiteiten je mee kunt doen om zo weer een nieuwe Polderstempel te sparen! Heb je alle opdrachten uit je polderpaspoort volbracht? Dan wordt jij aan het einde van jouw vakantie gehuldigd tot inwoner van Molenwaard. Neem je Polderpaspoort vol mooie herinneringen mee naar huis én en echte medaille!   

Activiteiten

Help de dierverzorger
Kom ’s ochtends vroeg je bed uit om samen met de dierverzorger de dieren te verzorgen. Voer de schapen, borstel de konijnen en raap de eieren van de kippen.

Appelhuisje maken
Heb jij altijd al een appelhuisje willen maken? Onder begeleiding maak jij twee dagen (2x één uur) een prachtig huisje voor insecten en vogels. Kom naar de tuinkas en maakjouw appelhuisje tot een mooi hotel. 

Oud-Hollandse spelen
Kom samen spelen! Onder begeleiding worden de oud- Hollandse spelen gespeeld. Diverse oud-Hollandse spelen als spijkerpoepen, zaklopen, blikgooien, touwtrekken komen voorbij tijdens de oud-Hollandse spelen. 

Boerderij Bingo
Voor de kinderen is er een echte Boederij Bingo! Pak je bingokaart, kruis de getallen af en geniet van de echte boerderijprijzen die jij misschien wel meeneemt naar je huisje!

Ben je benieuwd wanneer en hoe laat de shows en acitiviteiten zijn? Kijk dan in het activiteitenoverzicht in de Molenwaard Courant.

Wil jij meer weten over de speelmogelijkheden en wat je allemaal kunt doen op de boerderij van Vakantiepark Molenwaard? Klik dan hier