Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Het Polderpaspoort

Ga met het allerleukste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, op een spannende ontdekkingsreis in de Alblasserwaard. Leer van alles over de prachtige polder door deel te nemen aan de superleuke, educatieve activiteiten in jouw huisje, op het park en in de directe omgeving van Vakantiepark Molenwaard.

In het Polderpaspoort vind je diverse thema's. Aan elk thema zijn vrolijke, leerzame activiteiten gekoppeld, waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' door de polder zijn. Natuurlijk neem je gezellig het hele gezin mee op jouw ontdekkingstocht! De activiteiten vinden niet alleen plaats in jouw eigen huisjes op het vakantiepark, maar ook daarbuiten in de échte polder. Benieuwd wat voor thema's uit de Alblasserwaard voorbij komen in het Polderpaspoort? Eén van de vele thema's is 'Molens'. Bak de lekkerste pannenkoeken van écht molenmeel in de keuken van jouw huisje, leer van alles over de molen bij een bijzonder speelactiviteit op het vakantiepark én ga op bezoek bij echte molens bij UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Spaar alle polderstempels in jouw eigen Polderpaspoort! 

En aan het einde van jouw verblijf bij Vakantiepark Molenwaard? Dan neem je een Paspoort vol mooie herinneringen én echte Polderstempels mee naar huis!