Avontuurlijk verblijven

Overzicht

Excursie & verhuur

Wil je tijdens jouw dagje uit genieten van alles wat Nederland te bieden heeft? Kom dan naar de Zuid-Hollandse polder en ga mee op ontdekkingstocht met de verschillende excursies of huur een vervoersmiddel waarmee je zelf op pad kan.  Van een rondrit in de paardentram tot een kanotocht of een ritje op de elektrische fiets, tijdens al deze uitstapjes voor het hele gezin maak je kennis met authentiek Nederland en zijn gastvrijheid en gezelligheid.

(Elektrische) fietsen

(Elektrische) fietsen

Wil jij op een sportieve manier de prachtige polderregio verkennen? Huur een fiets op ons park en bewonder de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes.
Bootje

Bootje

Peddel met een bootje de natuurplas op. Vaar tussen de eendjes, langs de Kinderdijk Cottages, en beleef het vakantiepark vanaf het water in een bootje voor het hele gezin.
Waterfietsen

Waterfietsen

Vaar tussen de eendjes, langs de Kinderdijk Cottages, en beleef het vakantiepark vanaf het water op de waterfiets voor het hele gezin. Reserveer jouw waterfiets bij de Gastenservice.
Kanocentrum Molenwaard

Kanocentrum Molenwaard

Geniet in een kano van de oneidige polder. Vaar vanaf Kanocentrum Molenwaard bij Vakantiepark Molenwaard direct weg langs het park en trek de kano over de kade de Boezem in.
Excursie Paardentram

Excursie Paardentram

Voor de hele familie

Stap in de paardentram en ga op ontdekkingstocht door de Hollandse polder.
Excursie kanoën voor kinderen vanaf 8 jaar

Excursie kanoën voor kinderen vanaf 8 jaar

Ontdek de polder te water! Stap in de kano en vaar mee met de gids langs de prachtige natuur en tal van bijzondere bezienswaardigheden.
Excursie Melkveehouderij Bons

Excursie Melkveehouderij Bons

Ga vanaf Vakantiepark Molenwaard mee met de rondleiding en neem een kijkje op de boerderij van Familie Bons. Familie Bons zijn de buren van Vakantiepark Molenwaard. In hun 5-sterrenhotel vind je échte wereldkampioen koeien.
Excursie Korenmolen de Hoop

Excursie Korenmolen de Hoop

Ga jij tijdens je bezoek met een échte molenaar mee naar het hoogste puntje van de molen?