Bekijk overzicht

Faciliteiten & service

Verblijf je bij ons op het park in de periode t/m 14 januari 2022? En wil je genieten van de lekkerste lekkernijen van Gasterij Molenwaard? Wij bezorgen iedere dag tot 19:30 uur met onze toktok de lekkerste gerechten. Bekijk de bezorg kaart aan huis en plaats jouw bestelling! De Kruidenier iedere geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur.

Gastenservice

Gastenservice

Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid direct bij aankomst. Tijdens jouw verblijf kun je terecht bij ons receptieteam voor al jouw vragen, de leukste tips en de beste service.
Gasterij Molenwaard

Gasterij Molenwaard

Schuif aan tafel voor een hartige lunch, ambachtelijk diner, verfrissend ijsje, warm kopje koffie en veel meer. In ons sfeervolle restaurant met terras voel je je direct thuis.
De Kruidenier

De Kruidenier

Haal je dagelijkse boodschappen in onze winkel. Maak je keuze uit het ruime assortiment van verse streekproducten en snelle snacks of neem direct jouw favoriete restaurantgerecht mee.
Fien & Teun Ontbijtbuffet

Fien & Teun Ontbijtbuffet

Elke dinsdag en zondag kan je genieten van het Fien & Teun Ontbijtbuffet in Gasterij Molenwaard. Terwijl jij lekker zit te smikkelen en smullen komen Fien en Teun langs jouw tafel.
Ontbijt bezorgservice

Ontbijt bezorgservice

Wil jij optimaal van je vakantie genieten? Geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten in jouw eigen accommodatie.
Verse broodjes

Verse broodjes

Wil jij optimaal van je vakantie genieten? Geniet van verse afgebakken broodjes in jouw eigen accommodatie.
Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

Geen ruimte meer in de auto of geen zin om alle boodschappen mee te nemen naar jouw accommodatie?
Barbecuepakket

Barbecuepakket

Geniet optimaal van je vakantie door een barbecuepakket te bestellen. Wij bezorgen de gasbarbecue bij jouw accommodatie. Het pakket is op te halen bij de Kruidenier. Laat je verrassen en bestel een barbecuepakket normaal, luxe, vega en/of kind.
Gourmetpakket

Gourmetpakket

Geniet optimaal van je vakantie door een gourmetpakket te bestellen. Het gourmetpakket en gourmetstel zijn op te halen bij de Kruidenier. Laat je verrassen en bestel een gourmetpakket normaal, luxe, vega en/of kind.
Wasserij

Wasserij

Wil jij tijdens jouw vakantie alle was schoon meenemen naar huis? Of tijdens jouw vakantie gebruik maken van een wasmachine?
Afhaal Hap

Afhaal Hap

Geen zin om te koken tijdens jouw verblijf? Bij de Afhaal Hap in de Kruidenier is het dagelijks mogelijk om Boerenfriet, snacks en/of boerenburgers af te halen.