Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Gasterij Molenwaard

Laat je culinair verwennen bij ons gezellige restaurant met ruim terras. Schuif samen aan tafel voor een lekker tussendoortje, hartige lunch of ambachtelijk diner. Alles in een rustieke stijl, met een warme, intieme huiskamersfeer.

Bij ons restaurant staat voor elke trek wel iets op het menu. Of je nu een warm kopje koffie met een appelpunt wilt, of uitgebreid wilt tafelen met gerechten bereid met verse ingrediënten uit de streek! Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindermenu's.

Gasterij Molenwaard is iedere dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Onze keuken sluit om 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21:30 uur. 

RESERVEER BIJ GASTERIJ MOLENWAARD

Bekijk de drankkaart
Bekijk de borrelkaart

Bekijk de lunchkaart
Bekijk de dinerkaart

Bekijk de dinerkaart voor groepen

Bekijk de kinderkaart lunch
Bekijk de kinderkaart diner

Donderdag Boerenbuffet Avond
Iedere donderdagavond is er een Boerenbuffet Avond. Op deze avond kan er niet van de kaart besteld worden, maar kan je wel genieten van ons boerenbuffet. Wij serveren diverse soorten voorgerechten, brood met smeersels, saladebar, diverse soorten vlees en vegetarische gerechten als hoofdgerecht en twee soorten desserts. Uiteraard wordt alles geserveerd met aardappelsupplementen en sauzen. Ook tijdens het boerenbuffet komen de producten van lokale leveranciers en worden op Hollandse wijze bereid door onze chefs.

Volwassenen € 22,99
Kinderen € 12,99
Kinderen tot 2 jaar € 4,95 

De prijzen van het Boerenbuffet zijn exclusief drankjes. 

Smaakvolle streekproducten
In onze (h)eerlijke gerechten kom je een grote variëteit aan verse producten uit de eigen streek tegen. Kaas, melk, burgers, schepijs, vruchtensapjes, bier en meer. Producten die ambachtelijk bereid zijn door échte vakmensen met passie voor hun werk. En die passie, dat proef je!

Wil je liever jouw favoriete restaurantgerecht in de eigen accommodatie opeten? Dat kan! De Kruidenier verkoopt elke dag diverse gerechten van het menu. Wil je meer informatie over de Kruidenier? Klik dan hier