Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Gasterij Molenwaard

Laat je culinair verwennen bij ons gezellige restaurant met ruim terras. Schuif samen aan tafel voor een lekker tussendoortje, hartige lunch of ambachtelijk diner. Alles in een rustieke stijl, met een warme, intieme huiskamersfeer.

Bij ons restaurant staat voor elke trek wel iets op het menu. Of je nu een warm kopje koffie met een appelpunt wilt, of uitgebreid wilt tafelen met gerechten bereid met verse ingrediënten uit de streek! Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindermenu's.

De openingstijden van onze keuken zijn tot 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21:30 uur. 

RESERVEER BIJ GASTERIJ MOLENWAARD

Bekijk de drankkaart
Bekijk de borrelkaart

Bekijk de lunchkaart
Bekijk de dinerkaart

Bekijk de kinderkaart lunch
Bekijk de kinderkaart diner

Smaakvolle streekproducten

In onze (h)eerlijke gerechten kom je een grote variëteit aan verse producten uit de eigen streek tegen. Kaas, melk, burgers, schepijs, vruchtensapjes, bier en meer. Producten die ambachtelijk bereid zijn door échte vakmensen met passie voor hun werk. En die passie, dat proef je!

Wil je liever jouw favoriete restaurantgerecht in de eigen accommodatie opeten? Dat kan! De Kruidenier verkoopt elke dag diverse gerechten van het menu. Wil je meer informatie over de Kruidenier? Klik dan hier