Avontuurlijk Verblijven

Bekijk overzicht

Gasterij Molenwaard

Laat je culinair verwennen bij ons gezellige restaurant met ruim terras. Schuif samen aan tafel voor een lekker tussendoortje, hartige lunch of ambachtelijke diner. Alles in een rustieke stijl, met een warme, intieme huiskamersfeer. 

Bij ons restaurant staat voor elke trek wel iets op het menu. Of je nu een warm kopje koffie met een appelpunt wilt, of uitgebreid wilt tafelen met gerechten bereid met verse ingrediënten uit de streek! Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindermenu's.

RESERVEER BIJ GASTERIJ MOLENWAARD

Wij vragen om bij binnenkomst je coronabewijs te laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs en bij het verplaatsen je mondkapje te dragen, zoals de overheid ons voorschrijft.

Bekijk onze kaart
Bekijk onze kinderkaart

Bezorgen aan de accommodatie
Wil je genieten van een heerlijk diner aan jouw eigen eettafel? Bestel je gerechten via 0184 726 684 en laat ze bezorgen bij jouw accommodatie. Wij bezorgen iedere dag tussen 16.00 en 19.30 uur, bestellen kan tot 19.00 uur en de betaling vindt per pin plaats aan je accommodatie. Bekijk hier de bezorgkaart.

Smaakvolle streekproducten
In onze (h)eerlijke gerechten kom je een grote variëteit aan verse producten uit de eigen streek tegen. Kaas, melk, burgers, schepijs, vruchtensapjes, bier en meer. Producten die ambachtelijk bereid zijn door échte vakmensen met passie voor hun werk. En die passie, dat proef je!

Wil je liever jouw favoriete restaurantgerecht in de eigen accommodatie opeten? Dat kan! De Kruidenier verkoopt elke dag diverse gerechten van het menu. Wil je meer informatie over de Kruidenier? Klik dan hier