Bekijk overzicht

Het Polderpaspoort

Teun, op een spannende ontdekkingsreis. Leer van alles over de polder door deel te nemen aan de superleuke, educatieve activiteiten in jouw huisje, op het park en in de directe omgeving.

In het Polderpaspoort vind je diverse thema's. Aan elk thema zijn vrolijke, leerzame activiteiten gekoppeld, waarbij Fien en Teun jouw 'reisgidsen' zijn door de polder. Natuurlijk neem je gezellig het hele gezin mee op jouw ontdekkingstocht! Zo vinden de activiteiten niet alleen plaats in jouw eigen huisje, maar ga je ook op pad op het park en daarbuiten.  Bij het thema 'Molens' bak je bijvoorbeeld de lekkerste pannenkoeken van molenmeel in de keuken van jouw huisje, leer je van alles over de molen bij een bijzondere speelactiviteit op het vakantiepark en ga je bezoek bij UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

En aan het einde van jouw verblijf bij Vakantiepark Molenwaard? Dan neem je een Paspoort vol mooie herinneringen én echte Polderstempels mee naar huis!   

Wil jij meer weten over spelen op het park en de boerderij van Vakantiepark Molenwaard? Klik dan hier! Ontdek hier een voorbeeld van hoe leuk een dag kan zijn rondom het entertainment van Vakantiepark Molenwaard.