Warm welkom bij Vakantiepark Molenwaard: Openingsweekend!

Boek nu met korting
vanaf € 255,00

Beleef samen meer... tijdens het feestelijke openingsweekend van Vakantiepark Molenwaard! Van vrijdag 28 mei t/m maandag 31 mei 2021 opent het gloednieuwe, oer-Hollandse vakantiepark in Ottoland officieel zijn deuren. Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart, en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Ben jij straks onze allereerste gast? 

Als één van onze allereerste gasten ontvang je dit openingsweekend een bijzonder warm welkom, mét vele leuke extra's;

  • Voor deze officiële gebeurtenis mag jij, als onze eerste gast, bij aankomst het lintje van jouw eigen huisje doorknippen.
  • Op je opgedekte bed vind je als cadeautje het boek 'Fien & Teun - Voorleesverhalen op de Boerderij'. 
  • Speciaal bezoek van Fien en Teun om jou persoonlijk van harte te verwelkomen op Vakantiepark Molenwaard!         

Klaar met uitpakken? Ontdek dan als allereerste alle faciliteiten op het park, zoals de Kinderboerderij, Streekwinkel en natuurlijk het ParkrestaurantNeem plaats aan de fraai gedekte tafel, en geniet van het openingsweekendcadeau: een streekplankje met overheerlijke lokale lekkernijenAls dat niet extra genieten is? 

 

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het openingsweekend bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan dit weekend tijdens jouw verblijf op ons park.  


Fien teun boerderij 6p

Onvergetelijke belevenis

Wil je van jouw verblijf tijdens het openingsweekend een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan één van onze unieke arrangementen. Ontdek extra familiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief Ontbijt, Welkomstpakket en een vrolijke Bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met het Streek Arrangement. Laat je dit feestelijke weekend verrassen bij Vakantiepark Molenwaard! 

Vakantiepark molenwaard fietsen

Met de kinderen

Een wereld vol avontuur gaat dit weekend open voor onze jonge gasten! Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, een insectenhotel knutselen, met een échte boer op pad, de lekkerste pannenkoeken bakken en nog vele andere leuke activiteiten! Hoeveel Polderstempels weet jij tijdens het openingsweekend te verzamelen? 

Avonturenboerderij molenwaard zomer

Ontdek de omgeving

Verveel je geen moment tijdens het speciale openingsweekend bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in het Groene Hart biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, proef de lekkerste kazen, ontdek het ambacht van de molenaar én de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. Alles in de oer-Hollandse Alblasserwaard! 

Slot loevestein kasteel

Op het park

Jouw verblijf tijdens het openingsweekend is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een hartige lunch of ambachtelijk diner bij het parkrestaurant, vaar met de waterfiets of een bootje tussen de eendjes over de natuurplas, haal je dagelijkse verse boodschappen in onze streekwinkel of bezoek met de kinderen de gezellige beestenboel op de Kinderboerderij.


Thumbnail 3

Ontdek onze accommodaties