Genoeg te beleven voor jong... én oud

DIRECT BOEKEN

Vrijheid, rust en ruimte

Vakantiepark Molenwaard ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Ottoland. Een dorp dat ligt in het midden van de Nederlandse landstreek Alblasserwaard. De directe omgeving biedt daarom prachtige natuur met oneindige polders aan. Naast de rustgevende natuur zijn er ook tal van bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving. Ons Vakantiepark lijkt alleen voor de allerkleinsten, maar niets is minder waar! Juist ouderen kunnen hier genieten van onder andere de prachtige omgeving en onze warme poldergastvrijheid.

BOEK JOUW VERBLIJF

Omgeving

Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard, ontsnap uit Slot Loevestein, proef de lekkerste kazen bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper, ontdek het ambacht van de molenaar bij Korenmolen de Hoop, ga langs bij Melkveehouderij Bons (meervoudig wereldkampioen showkoeien) en nog veel meer!

LEES VERDER

Natuur

Trek erop uit in de natuurrijke omgeving van ons park midden in het Groene Hart, en direct daarbuiten. Struin langs ondiepe lagunes, wandel over open zandvlaktes of fiets langs oneindige groene weiden met knotwilgen. Geniet tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Molenwaard van de unieke omgeving en maak de mooiste wandelingen.


LEES VERDER

De leukste steden

Vijf prachtige plaatsen, drie dynamische provincies... van imposante forten tot pittoreske stadsstraatjes. Allemaal gelegen tussen de grote rivieren van ons land. Met een pontje vaar je van de ene naar de andere hotspot van de Hollandse Waterlinie.  Naast de steden in de Vestingdriehoek, zijn er ook nog andere steden binnen handbereik. Denk aan: Nieuwpoort, Dordrecht, Rotterdam, Woerden, Breda en Utrecht.

LEES VERDER