Avontuurlijk Verblijven

Paardentram

Stap op zaterdag in de paardentram vanaf het Vakantiepark en ga op ontdekkingstocht door de Hollandse polder.

Reizen te paard was vroeger één van de populairste manieren om te reizen. Zo hadden veel mensen op het platteland hadden een paard en wagen om zichzelf en goederen te vervoeren naar de steden. Daarnaast was het de meest gemakkelijke, snelle en comfortabele manier van reizen.

Tijdens de georganiseerde rondrit met de paardentram stap jij even terug in de tijd en ervaar je hoe er geleefd werd in de polder. Houd je camera bij de hand, want tijdens deze rit kom je langs verschillende bijzondere bezienswaardigheden en maak je écht kennis met het authentieke Nederland. Deze paardentramtocht is een unieke ervaring voor iedereen!

Een rit met de paardentram is ideaal te combineren met een heerlijk diner in Gasterij Molenwaard of een bezoek aan de Avonturenboerderij.

De rondrit is te boeken voor parkgasten, voor groepen en voor als je een dagje uit wilt. Ga hiervoor naar de Gastenservice op Vakantiepark Molenwaard of bel naar: 0184- 784078. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. De excursie met de paardentram is te boeken vanaf zaterdag 16 april 2022.

Paardentram
Paardentram polder