Vier jouw Paasvakantie bij Vakantiepark Molenwaard

Vier de Paasvakantie van 2024 bij Vakantiepark Molenwaard op slechts 1 uur rijden van Antwerpen! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de zaligste avonturen voor iedereen. Geniet van de jongen dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard en op het vakantiepark van alle activiteiten, faciliteiten en het uitgebreide entertainmentprogramma. Vakantiepark Molenwaard staat in deze periode in bloei met opkomende tulpen. De Paasvakantie begint met jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week bij Vakantiepark Molenwaard!  

BOEK JOUW VERBLIJF

Jouw verblijf is inclusief: 

  • (Eind)schoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard op de openingsdagen van Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Polderpaspoort
  • Wandel- en fietskaart
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf bij ons op het vakantiepark midden in het Groene Hart. 

PAASVAKANTIE 2024 RESERVEREN

Pasen1webformaat
Een wedstrijd

In de omgeving

Verveel je geen moment in de paasvakantie van 2024! De veelzijdige omgeving van ons park, in de oer-Hollandse Alblasserwaard, biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit in Zuid-Holland! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

BEKIJK ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! Komen jullie ook? 

BEKIJK ONZE TIPS

Fien en teun boerderij bons 6022588a790c6

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens de paasvakantie in het voorjaar van 2024? Bij ons, op Vakantiepark Molenwaard, kan je kiezen uit één van onze ruime en unieke accommodaties. Kies je voor de polderse rust een Biesboschchalet, wil je uitzicht op de natuurplas vanaf een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt; de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park!  

BOEK JOUW VERBLIJF

Mg7260

Ontdek onze accommodaties