Vier Pasen bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Paasweekend 2023

Geniet tijdens het lange Paasweekend van alle activiteiten, faciliteiten en het uitgebreide entertainmentprogramma. Schuif aan tijdens het Paasontbijt met Fien & Teun, bezoek Avonturenboerderij Molenwaard én geniet van de bloeiende omgeving in het Groene Hart.

Vrijdag 7 april t/m dinsdag 11 april 2023

BOEK JOUW PAASWEEKEND

Jouw Paasweekend 2023: 

  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard met jonge dieren, diverse activiteiten en leuke shows
  • Onbeperkt speelplezier bij Speelschuur Molenwaard
  • Ga samen Paaseieren zoeken die verstopt liggen over het gehele park
  • Laat je verrassen door het thema Lente en het bloeiende park met tulpen
  • Knutsel de leukste knutsels in de kas en neem deel aan alle andere Paasactiviteiten
  • Ga op pad met jouw eigen polderpaspoort en leer van alles over de prachtige polder
  • Huur een onze (elektrische) fietsen en ontdek de mooie routes met onze gratis wandel- en fietskaart
  • Beluister alle Fien & Teun liedjes op spotify via de gratis WiFi in de accommodaties

Maak jouw weekend compleet met het Paasontbijt met Fien & Teun bij Gasterij Molenwaard of Paasbrunch. Boek jouw ontbijt of brunch bij tijdens jouw verblijf bij de Gastenservice.

Pasen3webformaat

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

BEKIJK ONZE TIPS

Een wedstrijd

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens de voorjaarsvakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

BEKIJK ONZE TIPS

Fien en teun boerderij bons 6022588a790c6

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

BOEK JOUW VERBLIJF

Vpmw 27052021 1170