Rollen in de Modder met Peppa Pig op Avonturenboerderij Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard ligt op amper 10 minuten rijden van Avonturenboerderij MolenwaardWinnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB. Als gast van ons park krijg jij tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot dit gezelllige themapark!

BOEK JOUW VERBLIJF

Thema: Rollen in de Modder

Juli en augustus staat geheel in teken van het thema ‘Rollen in de Modder’ op Avonturenboerderij Molenwaard. Er is van 24 juli t/m 21 augustus 2021 een modderbaan waar je als een echt varkentje de natuur kunt verkennen. Het motto: “Hoe viezer, hoe beter”. En vergeet natuurlijk niet om een extra setje schone kleren mee te nemen!

Ook komt Peppa Pig op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard, op 3 & 4 juli, 10 & 11 juli én dagelijks van 17 juli t/m 31 augustus 2021, voor haar schoolreisje op de Avonturenboerderij! Met haar rugtas om en lunchtrommeltje in de hand ontdekt Peppa alle leuke activiteiten op het park. En, natuurlijk ook de grootste en mooiste modderplassen! Beleef de vrolijke mini-voorstelling met de nieuwste meezingliedjes en meedoedansjes. Ga jij mee met Peppa op het allerleukste, spetterende dagje uit!

BEZOEK AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD

Peppa pig avonturen
Peppa pig avb
Avonturenboerderij peppa pig
Peppa pig

Ontdek onze avontuurlijke accommodaties