Pinksteren bij Vakantiepark Molenwaard

Nog meer genieten van de Pinksterdagen? Vier jouw extra lang weekend bij Vakantiepark Molenwaard. Met alle activiteiten op het Vakantiepark en in de omgeving van het Groene Hart verveel je je nooit! Op ons park kun je samen met het hele gezin genieten van een uitgebreid entertainment programma, onbeperkt op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard en de mooie polder ontdekken aan de hand van jouw Polderpaspoort! Zo heb je gegarandeerd een leuke en gezellige Pinksteren. Boek nu één van de knusse accommodaties op Vakantiepark Molenwaard.

BOEK JOUW PINKSTERWEEKEND

Jouw verblijf is inclusief: 

  • (Eind)schoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard incl. gratis vervoer met de geheel in Fien & Teun thema Polderbus
  • Een eigen polderpaspoort: Ontdek de polder met leuke opdrachten en interessante weetjes 
  • Wandel- en fietskaart
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en  diverse activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Vpmw 26042022 6550 1 webformaat
Vpmw 28052021 1652

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

BEKIJK ONZE TIPS

Knutselen 6286330816555

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens de voorjaarsvakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

BEKIJK ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

BOEK JOUW VERBLIJF

Fien teun boerderijtje

Ontdek onze accommodaties