Pinksteren bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Pinksterweekend 2023

Nog meer genieten van de Pinksterdagen? Vier jouw extra lange weekend bij Vakantiepark Molenwaard. Met alle activiteiten op het Vakantiepark en in de omgeving van het Groene Hart verveel je je nooit! Geniet met het hele gezin van een uitgebreid entertainment programma, ga op avontuur bij  Avonturenboerderij Molenwaard en ontdek de mooie polder aan de hand van jouw Polderpaspoort! Boek nu één van onze gethematiseerde accommodaties en beleef gegarandeerd een onvergetelijk Pinksterweekend.

Vrijdag 26 mei 2023 t/m dinsdag 30 mei 2023

BOEK JOUW PINKSTERWEEKEND

Jouw verblijf is inclusief: 

  • (Eind)schoonmaak
  • Unieke parade
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
  • Onbeperkt speelplezier in Speelschuur Molenwaard
  • Een eigen polderpaspoort: ontdek de polder met leuke opdrachten en interessante weetjes 
  • Wandel- en fietskaart
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Een spetterend entertainmentaanbod en diverse leuke activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Vpmw 26042022 6550 1 webformaat zomervakantie
Vpmw 28052021 1652

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen tijdens hun vakantie in 2023 volop genieten van het entertainment. Ze kunnen zelfs actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

BEKIJK ACTIVITEITEN

Knutselen 6286330816555

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens de voorjaarsvakantie van 2023! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

BEKIJK ONZE TIPS

Kinderdijk panorama

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de voorjaarsvakantie Vn 2023? Bij ons kan dit in één van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een échte Fien & Teun Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park en de meest dierbare herrinneringen samen met elkaar worden gemaakt.  

BOEK JOUW VERBLIJF

Fien teun boerderijtje

Ontdek onze accommodaties