Pinksteren bij Vakantiepark Molenwaard

Nog meer genieten van de Pinksterdagen?

Dat kan bij Vakantiepark Molenwaard. Met alle activiteiten op het Vakantiepark en in de omgeving van het Groene Hart verveel je je nooit! Op ons park kun je samen met het hele gezin genieten van een uitgebreid entertainment programma, onbeperkt op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard en de mooie polder ontdekken aan de hand van jouw Polderpaspoort! Zo heb je gegarandeerd een leuke en gezellige Pinksteren. Boek nu één van de knusse accommodaties op Vakantiepark Molenwaard.

Entertainment op het park

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.

LEES VERDER

Avonturenboerderij Molenwaard

Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Beleef met de hele familie het Hollandse landleven op maar 10 minuutjes afstand van het Vakantiepark. Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Behaal je boerderijdiploma, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun! 

LEES VERDER

Fien & Teun ontbijtbuffet

Elke dinsdag en zondag kan je genieten van het Fien & Teun Ontbijtbuffet in Gasterij Molenwaard. Terwijl jij lekker zit te smikkelen en smullen komen Fien en Teun langs jouw tafel. Het ontbijtbuffet bestaat uit overheerlijke lekkernijen en vooral heel veel Fien & Teun plezier. Het Fien & Teun Ontbijtbuffet is na het boeken van jouw verblijf bij te boeken in jouw omgeving. 

LEES VERDER

Ontdek onze accommodaties