Overnachten in een Polderlodge bij Vakantiepark Molenwaard

Beleef het buitengevoel binnen, in de knusse Polderlodge. Ervaar de meest avontuurlijke slaapplek met het hele gezin of met zijn tweetjes in deze superleuke Tiny Houses. 

Boek jouw Tiny House met korting in de periode van;

  • vrijdag 28 mei t/m 31 mei 2021

PROFITEER VAN KORTING

Van vrijdag 28 mei t/m maandag 31 mei 2021 opent het gloednieuwe, oer-Hollandse vakantiepark in Ottoland officieel zijn deuren. 

Als één van onze allereerste gasten ontvang je dit openingsweekend een bijzonder warm welkom, mét vele leuke extra's;

  • Voor deze officiële gebeurtenis mag jij, als onze eerste gast, bij aankomst het lintje van jouw eigen huisje doorknippen.
  • Op je opgedekte bed vind je als cadeautje het boek 'Fien & Teun - Voorleesverhalen op de Boerderij'. 
  • Speciaal bezoek van Fien en Teun om jou persoonlijk van harte te verwelkomen op Vakantiepark Molenwaard!       

Ontdek de Polderlodge

Vakantiepark Molenwaard beschikt over 12 Polderlodges, verscholen tussen het groen op het park. Extra leuk voor de jonge gasten: de natuur- en waterspeelplaats is vlakbij.

Deze Polderlodge beschikt over alle benodigde voorzieningen in natuurlijke eenvoud: een leefruimte met een eethoek, comfortabel tweepersoonsbed en stapelbed (bij de vierpersoons Polderlodges). De compacte keuken is voorzien van onder andere een kookplaat, koelkast. Natuurlijk heeft de Polderlodge ook een badkamer met douche en toilet.

Genieten van het prachtige polderlandschap? Open direct de deuren naar het terras en neem gezellig samen buiten plaats, onder het tentdoek, op het eigen terras.