Voordeelagenda 2022

Beleef samen meer... bij Vakantiepark Molenwaard. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. 

Verblijf in één van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

Exclusief voor jou als deelnemer van de postcodeloterij hebben wij een speciale aanbieding waar jij maar liefst € 50,00 korting* krijgt op één van onze accommodaties. Boek jouw verblijf op www.vakantieparkmolenwaard.nl en gebruik de kortingscode NPL2022, dan ontvang je € 50,00 korting per boeking. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren.  Onze medewerkers helpen je graag verder via +31 184 78 40 78 (o.v.v. Postcode Loterij). Neem de bon uit de Postcodeloterij Voordeelagenda 2022 mee naar de incheck van jouw verblijf. 

*De korting is geldig voor een boeking vanaf 3 nachten. Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2023, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. 

Vpmw 26042022 6550 1 webformaat

Ontdek onze accommodaties