Logo speelschuur

Speelschuur Molenwaard

Kom binnenspelen bij Speelschuur Molenwaard! Hier stap je in de wereld van Fien & Teun en heb je urenlang speelplezier. Zo kan je een duik nemen in de ballenbak, klimmen en klauteren in de speeltoestellen! Kom jij langs om te spelen in de Speelschuur?

Let op! Het dragen van sokken in de speeltoestellen is verplicht. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Binnen spelen bij Speelschuur Molenwaard

Binnen spelen bij Speelschuur Molenwaard

Wil jij ook spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren op de speeltoestellen? Koop dan hier je tickets en bezoek Speelschuur Molenwaard.
Spelen voor abonnementhouders

Spelen voor abonnementhouders

Heb jij een abonnement van de Avonturenboerderij? Dan kun je voor het gereduceerde tarief van €3,50 Speelschuur Molenwaard bezoeken.
Kinderfeestje

Kinderfeestje

Vanaf september 2022 kan je ook je kinderfeestje vieren bij Speelschuur Molenwaard. Klim en klauter samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de speeltoestellen en neem een duik in de ballenbak. Interesse? Stuur ons dan een mail.
Vpmw 26042022 6550 1 webformaat zomervakantie

Nog langer genieten!

 
Speelschuur Molenwaard is te vinden op Vakantiepark Molenwaard. Je kunt hier terecht als bezoeker, maar wil je genieten van meer Fien & Teun plezier, dan kan je ook blijven slapen! Logeer jij op Vakantiepark Molenwaard? Dan krijg je tijdens jouw verblijf onbeperkt toegang tot Speelschuur Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard.

Boek jouw vakantie

Meer informatie!

Over Speelschuur Molenwaard

Het boertje en boerinnetje Fien & Teun wonen op een boerderij in het Hollandse dorpje Molenwaard. Samen ontdekken ze het liefst van alles over het Hollandse boerenlandleven. Dat is niet alleen leuk om buiten te doen, maar ook binnen! Bij speelschuur Molenwaard stap je daarom in de wereld van Fien & Teun en heb je ook binnen urenlang speelplezier met Fien en Teun.

 

Speelschuur 4

 
Huisregels

Om ieders bezoek aan Speelschuur Molenwaard zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er regels en richtlijnen opgesteld. Met het betreden van Speelschuur Molenwaard ga je hiermee akkoord.

In de speeltoestellen is het dragen van sokken verplicht.

Lees hier de volledige algemene voorwaarden.

Speelschuur 3