Logo stoeterij

Stoeterij Molenwaard

Midden in de Alblasserwaard vind je Stoeterij Molenwaard, waar paard en verhaal samenkomen!

Stoeterij Molenwaard is onderdeel van de Van Hoorne Groep, net als onder meer Vakantiepark Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard. Het bedrijf richt zich op het faciliteren van toeristische en recreatieve activiteiten in de Alblasserwaard. Ga mee met een authentieke paardentramtocht, kom kijken naar een training of demonstratie of laat je verrassen tijdens een rondleiding door de stallen. De paardenrassen die je op de stoeterij vindt zijn het Vlaamse Paard, het Friese Paard en Tinkers. Voor de kleinste bezoekers van de stoeterij zijn er ook Shetlandpony’s te vinden.

Activiteiten

 

Paardentram

Paardentram

Vanaf Vakantiepark Molenwaard

Stap in de paardentram en geniet van het prachtige polderlandschap en de molens in de Alblasserwaard. Tijdens de paardentramtocht maak je eventueel een stop bij een van de landwinkels of geniet je van een kopje koffie of thee op Vakantiepark Molenwaard. Breid jou tocht met de paardentram uit door een lekkere lunch, diner of high tea bij te boeken. Deze excursie is al te boeken!
Rondleiding en demonstratie

Rondleiding en demonstratie

Ontdek de Stoeterij

Geniet met uw gezin, familie of bedrijf van een rondleiding over onze stoeterij. Onder het genot van een drankje geven we een presentatie en vertellen we over onze paarden. Tijdens de rondleiding neem een kijkje in de stallen en ook geven wij een demonstratie. Natuurlijk mag je ook op de foto met een van onze kampioenen en voor de kinderen is er een leerzame speurtocht door de stallen.
Paarden & Pony Arrangement

Paarden & Pony Arrangement

Als extra tijdens jouw verblijf

Stoeterij Molenwaard ligt tegen Vakantiepark Molenwaard aan en biedt de mogelijkheid een Paarden & Pony Arrangement bij te boeken. Bij dit arrangement worden kinderen op meerdere momenten meegenomen in de wereld van paarden en pony’s.
Zakelijk aanbod

Zakelijk aanbod

Management en teambuilding

Kom samen met je (management)team langs voor een inspirerend teamuitje! Na ontvangst met een kopje koffie of thee geven we een presentatie en leiden je rond over de stoeterij. Daarna gaan we natuurlijk aan de slag om jullie team nog sterker te maken!
Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Voor iedere gelegenheid

Natuurlijk ben je ook met groepen van harte welkom op Stoeterij Molenwaard en kijken wij graag mee naar de mogelijkheden! Een tocht met de Paardentram door de omgeving, een rondleiding op de Stoeterij, lunch bij Gasterij Molenwaard: het kan allemaal.
Paardenrassen

Paardenrassen

Ontdek alle rassen

Op Stoeterij Molenwaard werken we met drie verschillende paardenrassen: het Vlaamse paard, het Friese paard en de shetlandpony voor de kleinste bezoekers. Ontdek alles over onze kampioenen en de kwaliteiten die zij hebben.Bekijk de vacature

Schrijf je in en blijf op de hoogte van Stoeterij Molenwaard

Helmafries063webformaat