Bedankt voor jouw boeking bij Vakantiepark Molenwaard!

Wat ontzettend leuk dat je jouw avontuurlijk verblijf bij Vakantiepark Molenwaard hebt geboekt! We kunnen niet wachten om jou als gast te mogen ontvangen op ons gloednieuwe, oer-Hollandse vakantiepark.  

Zodra wij jouw boeking hebben verwerkt in ons systeem, ontvang je van ons een mail met de reserveringsbevestiging en de betaallink. Vaak is dit al dezelfde of de volgende werkdag.  

Heb jij nog vragen over jouw boeking? Neem dan direct contact met ons op. Bel ons via 0184 784 078 of mail naar Info@vakantieparkmolenwaard.nl. Wij helpen je graag verder! 

Extra belevenis?

Wil je van jouw verblijf een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan één van onze unieke arrangementen. Ontdek extra familiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief Ontbijt, Welkomstpakket en een vrolijke Bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met het Streek Arrangement. Laat je verrassen bij Vakantiepark Molenwaard!

Bekijk alle arrangementen

Biesbosch kano

Omgeving

Verveel je geen moment bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in het Groene Hart biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, proef de lekkerste kazen, ontdek het ambacht van de molenaar én de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. Alles in de oer-Hollandse Alblasserwaard!

Bekijk al onze tips

Fien en teun boerderij bons 6022588a790c6

Op het park

Jouw verblijf bij Vakantiepark Molenwaard is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een hartige lunch of ambachtelijk diner bij het parkrestaurant, vaar met de waterfiets of een bootje tussen de eendjes over de natuurplas, haal je dagelijkse verse boodschappen in onze streekwinkel of bezoek met de kinderen de gezellige beestenboel op de Kinderboerderij.Bekijk alle faciliteiten

2e selectie buitenfotos vakantiepark 265

Ontdek onze belevingsarrangementen