Thuiswerken: op workation bij Vakantiepark Molenwaard

Op workation bij Vakantiepark Molenwaard, midden in het hart van Holland, maar wat is dat? Een workation houdt in dat je werkt op een unieke locatie naar wens. Het ideale aan deze nieuwe manier van werken is dat wanneer jij klaar bent met werken direct kan genieten van de omgeving waarvandaan jij werkt. 

Zo kan je werk en vakantie combineren. Vandaar het nieuwe begrip: workation. Dit kan een uitkomst zijn voor veel mensen. Kom je met jouw kinderen naar ons vakantiepark? Terwijl jij aan het werk bent gaan de kinderen met Fien & Teun op stap.

Klap je laptop aan het einde van de dag dicht en geniet direct samen met jouw kinderen van het prachtige polderlandschap, de pittoreske stadjes en plezierige parkactiviteiten voor jong en oud! Maak na jouw werkdag een avontuurlijke reis langs oneindige groene weiden met knotwilgen. Of maak een uitstapje naar grote Nederlandse iconen als Nationaal Park De Biesbosch

Al onze accommodaties beschikken over gratis WIFI. Geniet vanaf de keukentafel van de polderse rust en ervaar het prachtige uitzicht over het park of de polder. 

BOEK JOUW VERBLIJF VANAF € 169,-

  

Leefhoek kinderdijkcottage6p webformaat

Ontbijtservice

Wil jij optimaal genieten tijdens jouw verblijf bij ons op het park? Geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten met o.a. diverse broodjes, zoet & hartig beleg, vers fruit, melk, jus d'orange, kwark en muesli in jouw eigen accommodatie. De bakker brengt in de ochtend het bezorgontbijt naar jullie accommodatie. 

Het bezorgontbijt is na het boeken van jouw verblijf bij te boeken via mijn.vakantieparkmolenwaard.nl.

BOEK JOUW BEZORGONTBIJT BIJ

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 336 webformaat

Bezorgmenu

Wil je genieten van de lekkerste lekkerijnen van Gasterij Molenwaard in jouw accommodatie? Wij bezorgen iedere dag tot 19:30 uur met onze toktok de lekkerste gerechten. Bekijk de bezorg kaart aan huis en plaats jouw bestelling!  

BEKIJK DE BEZORGKAART

Biefstuk webformaat

Borrelbox

Genieten van een heerlijke borrelplank in jouw eigen accommodatie? Bestel jouw eigen borrelpakket en wij bezorgen deze bij jouw accommodatie. Geniet van diverse kazen van Kaasboerderij Kuiper, diverse vleeswaren van Slagerij Bouter, heerlijk polderbrood met smeersels en nog veel meer! 

De borrelbox is na het boeken van jouw verblijf bij te boeken via mijn.vakantieparkmolenwaard.nl.

BOEK JOUW BORRELBOX BIJ

Borrelplankwebformaat

Ontdek onze accommodaties