Beleef een onvergetelijke verblijf bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Korting met jouw Van Hoorne Magazine 

Beleef samen meer... bij Vakantiepark Molenwaard. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. 
Kom logeren op Vakantiepark Molenwaard en ontdek de prachtige Zuid-Hollandse polder. Er is genoeg te beleven!

BOEK JOUW VERBLIJF

Neem deel aan het uitgebreide entertainmentprogramma, ontmoet Fien & Teun en geniet van de (h)eerlijke gerechten in ons restaurant. Ga mee met de verschillende excursies en breng een bezoekje aan de boer of maak een ritje in de paardentram.

Na een dag vol belevenissen, kom je helemaal tot rust in een van onze gethematiseerde accommodaties. Kies je voor uitzicht over de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in de Dorpsstraat of heb je altijd al willen overnachten in een Fien & Teun boerderijtje?

Wat je ook kiest, Vakantiepark Molenwaard maakt van jouw vakantie een grote ontdekkingstocht!

Exclusief voor jou als van Hoorne Magazine lezer hebben wij een speciale aanbieding waar jij  5% korting* krijgt op één van onze accommodaties. Boek jouw verblijf op www.vakantieparkmolenwaard.nl en gebruik de kortingscode Vakantie2023VHE, dan ontvang je 5% korting per boeking. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren.  Onze medewerkers helpen je graag verder via +31 184 78 40 78 (o.v.v. Van Hoorne Magazine). Neem de bon uit het Van Hoorne Magazine mee naar de incheck van jouw verblijf en lever deze in. Anders is de korting niet geldig. 

*De korting is geldig voor een boeking vanaf 3 nachten. Deze aanbieding is geldig tot 1 oktober 2023, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. 

Fien teun parade 2

Biesboschchalet webformaat2

Ontdek onze accommodaties