Avontuurlijk Verblijven

Overnacht op de leukste vakantieboerderij van Nederland

Een vakantieboerderij is de ideale plek om met het gezin er tussenuit te gaan. Op vakantiepark de Molenwaard kun je genieten van onze unieke accommodaties, onze fijne faciliteiten en rondom ons park is er veel te doen.

Boek hier jouw plek op ons vakantiepark

Lees hieronder verder voor meer informatie over onze verschillende accommodaties, onze faciliteiten, zoals onze vakantieboerderij en lees meer over onze de mooie omgeving.

Slapen bij Fien & Teun in hun vakantieboerderij

Verblijf bij ons in unieke en gethematiseerde accommodaties, zoals onze Vissershutten, Biesboschchalets, Polderlodges of bij Fien & Teun in hun vakantieboerderij. Slaap hier als een écht boertje of boerinnetje in jouw eigen boerderijtje. Heel erg leuk voor de kinderen.

Iedere accommodatie heeft zijn eigen karakter en unieke ligging. Heb jij graag een accommodatie met een uitzicht over het water? Kies je liever voor de Polderse rust of heb je altijd al eens willen overnachten in een boerderij? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Elk vakantiehuisje Zuid-Holland op ons park heeft een leuk thema. Zelfs luxe kamperen kan bij ons in één van onze avonturententen. Zo kun je zelfs een glamping vakantie Zuid-Holland bij ons vieren. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze accommodaties? Hier kun je ze één voor één bekijken. Heb je nog vragen, meer informatie nodig of boek je liever telefonisch?

Er is zoveel te doen!

Op het park organiseren wij veel leuke activiteiten voor de kinderen! In de Bonte Boerenschuur mag er zelfs geknuffeld worden met konijntjes! Op ons park leren de kinderen al spelenderwijs van alles over dieren en de natuur.

Op vakantiepark Molenwaard vinden wij het mooi om op deze manier alle kinderen iets bij te brengen op een leuke manier. Les krijgen van onze Fien & Teun is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend gezellig!

Ook worden er in de (school)vakanties veel activiteiten georganiseerd. Knutselen, spelen, tuinieren en er wordt bijvoorbeeld voorgelezen door onze boer Teun en boerin Fien. Deze vrolijke boer en boerin logeren namelijk ook op het park!

Vier vakantie op een grote boerderij met dieren

Vakantie op een boerderij met dieren vieren? Dat is enorm leuk voor de allerkleinsten! Op onze vakantoeboerderij kom je allerlei dierenvrienden tegen zoals kleine geitjes en lieve eendjes.

Een leuke en veilige omgeving waar de kinderen vriendjes voor het leven kunnen maken met alle lieve dieren op onze vakantieboerderij. 

Een vakantieboerderij op het vakantiepark waarin je kan slapen.

Fien & Teun geven de dieren te eten bij de vakantieboerderij op het vakantiepark.

Een vakantieboerderij vol met avonturen en meer

Kunnen de allerjongsten geen genoeg krijgen van het boerenleven? Even verderop ligt avonturenboerderij Molenwaard. In dit unieke themapark in het groene hart kunnen de kinderen nog meer leren over dieren en de natuur.

Dit park is de winnaar van het leukste uitje van Zuid-Holland in 2019, 2020 en 2021! Op deze vakantieboerderij ontdekken de kinderen hoe een molen werkt, leren het verschil tussen groentje en fruit en zien waar honing nu echt vandaan komt. Daarnaast zijn Fien & Teun ook hier weer aanwezig en is er genoeg entertainment.

Is dat alles? Nee, in deze polder is er nog zoveel meer te doen. Bezoek het Nationaal Park De Biesbosch, vaar over het water of ga lekker zwemmen in het grootste openlucht zwembad van de Alblasserwaard.

Kortom: op Vakantiepark Molenwaard, maar ook zeker daarbuiten is er enorm veel te beleven. Verschillende leuke activiteiten die je samen kan ondernemen. Dit wordt een geweldige vakantie met kinderen!

Wij zijn erbij op de vakantieboerderij

Overtuigd van alles wat onze prachtige vakantieboerderij je te bieden heeft? Vooral onze boerderijtjes zijn schaars dus wacht niet veel langer en boek hieronder direct één van onze mooie  accommodaties op ons kindvriendelijk vakantiepark!

Verzeker jezelf hier van een accommodatie