Veilig op vakantie bij Vakantiepark Molenwaard

Beleef samen meer... tijdens jouw veilige én vooral giga-gezellige vakantie van 2021 bij Vakantiepark Molenwaard! Ons vakantiepark, midden in het Groene Hart, is altijd geopend en de perfecte locatie voor jouw zorgeloze vakantie of weekendje weg.

Waarom veilig op vakantie bij Vakantiepark Molenwaard?

  • Profiteer van gratis omboekgarantie.
  • Gebruik van eigen sanitair in iedere accommodatie, inclusief extra veel aandacht voor de hygiëne in én om alle accommodaties op het vakantiepark.
  • Geniet van talloze wandel- en fietsmogelijkheden in de natuurrijke omgeving van het Groene Hart.
  • Laat je culinair verwennen bij onze gezellige Gasterij met ruim terras. Is onze Gasterij gesloten? Dan bezorgen wij persoonlijk jouw maaltijd bij de accommodatie. Bestel zeker ook je ontbijt voor een extra zorgeloze vakantie.
  • Haal je dagelijkse boodschappen gewoon in onze streekwinkel; je hoeft het park niet af! Koop allerlei heerlijke lekkernijen voor het ontbijt, lunch en zelfs diner. Ons uitgebreide streekassortiment biedt meer dan voldoende mogelijkheden; voor ieder wat wils!


Boek jouw vakantie

Vakantiepark molenwaard fietsen 01

Ga op ontdekkingstocht

Verveel je geen moment tijdens jouw vakantie bij Vakantiepark Molenwaard. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig én veilig dagje uit in de regio. Stap op de fiets of wandel onafgebroken door het uitgestrekte veenweidegebied met oneindige polders, brede boezems, loeiende koeien en karakteristieke tiendwegen. Of vaar in jouw bootje of kano tussen het rustieke boerenland door de talloze kleine waterwegen, van natuurlijke riviertjes tot kaarsrechte sloten. 

Bekijk al onze tips

Alblasserwaard overview

Avontuurlijk overnachten

Na jouw ontdekkingstocht in het Groene Hart keer je weer veilig terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.


Boek jouw verblijf

Peek 07 06 20216754

Ontdek onze accommodaties