Vier de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Molenwaard!

18 februari 2023 t/m 5 maart 2023

DIRECT BOEKEN

Een onvergetelijke vakantie

Vier de voorjaarsvakantie van 2023 bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Geniet van de jongen dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard en de opkomende tulpen op het vakantiepark. Het voorjaar begint met jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week bij Vakantiepark Molenwaard!  

BOEK JOUW VERBLIJF

Jouw verblijf is inclusief: 

  • (Eind)schoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard op de openingsdagen van Avonturenboerderij Molenwaard
  • Onbeperkt speelplezier in Speelschuur Molenwaard
  • Polderpaspoort
  • Wandel- en fietskaart
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en activiteiten
  • Gratis WiFi in je accommodatie

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 483 webformaat
Img3638

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens de voorjaarsvakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

Bekijk al onze tips

Kinderdijk molens 01

Met de kinderen

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! 

Bekijk al onze tips

1e selectie buitenfotos vakantiepark 001

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens het voorjaar en de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

Boek jouw verblijf

Vakantiepark molenwaard gezinnen shoot 1635 webformaat

Ontdek onze accommodaties