Boek jouw weekend weg bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Beleef samen meer in het Groene Hart

Kom met het hele gezin of gezellig samen, een weekend genieten bij Vakantiepark Molenwaard. Verveel je geen moment tijdens je verblijf! Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg in Nederland. Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, fiets door de mooie streek met adembenemende natuur en pittoreske dorpjes én ontdek het ambacht van de molenaar of de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

Boek jouw weekendje weg en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen!

  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
  • Onbeperkt speelplezier in Speelschuur Molenwaard
  • Wandel- en fietskaart
  • Polderpaspoort 
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Bouw mee aan het Vakantiepark met jouw bouwboekje
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en activiteiten 

BOEK JOUW VERBLIJF

weekend weg bij Fien en Teun

Weekend weg met thema

Op ons park is het één en al thema. Van accommodaties tot faciliteiten wanen jullie je volledig in de boerensferen met alle vrolijke kleurtjes en details. Zowel de accommodaties als de gebouwen van onze faciliteiten zijn volledig gethematiseerd. Kinderen kijken hun ogen uit van aankomst op ons park tot vertrek. Boerenvriendjes Fien en Teun én hun dierenvriendjes staan te trappelen om jullie te vermaken tijdens een weekend weg! Gaan je kids op pad met Fien en Teun?  Dan genieten je als volwassene van ons prachtige park midden in de polder of ga je gezellig een hapje of drankje halen in onze gethematiseerde horeca.

In de omgeving

Verveel je nooit tijdens op Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt veel bijzondere bezienswaardigheden. De perfecte uitvalsbasis voor een leuk dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Kasteel Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar en de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het hart van Nederland! 

 

BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk molens

Op het park

Jullie verblijf is een hele beleving en ontdekkingstocht door de polder; en dat begint al op het park zelf! Ga aan tafel zitten voor een Fien & Teun Ontbijt, stevige lunch of traditioneel diner. Gasterij Molenwaard verwelkomt jullie graag, maar jullie kunnen ook gezellig in jullie thema accommodatie eten (indien gesloten bezorgen wij het bij de accommodatie). Met een gevulde maag huur je een fiets op ons park en bewonder je de prachtige polderstreek. Voor de kleine boeren hebben we dan ook een Polderpaspoort! Hierin staan verschillende thema's met vrolijke en leerzame activiteiten, waarbij Fien en Teun jullie reisgidsen door de polder zijn.

BEKIJK AL ONZE TIPS

Vh gasterij 4773 webformaat

Jouw verblijf

Avontuurlijk overnachten tijdens een midweekje op Vakantiepark Molenwaard is mogelijk in een van onze ruime, unieke thema-accommodaties. Kies je voor de polderrust in een Biesbosch chalet, uitzicht op het natuurmeer in een Kinderdijk Cottage, of heb je altijd al willen overnachten op een kleine boerderij? Welke keuze u ook maakt, tijdens uw verblijf op ons park zullen de mooiste dromen ontstaan. 

Wilt u van uw verblijf een echte belevenis maken? Boek dan een van onze speciale belevingsarrangementen! 

 
BOEK UW VERBLIJF

Vpmw 30032022 4778 webformaat

Ontdek onze accommodaties