Boek jouw weekend weg bij Vakantiepark Molenwaard

Beleef samen meer.. kom met het hele gezin of gezellig samen, een weekend genieten bij Vakantiepark Molenwaard. Verveel je geen moment tijdens je verblijf! Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg in Nederland. Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch of fiets door de mooie streek met zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. 

Boek jouw weekendje weg en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen!

  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
  • Wandel- en fietskaart
  • Polderpaspoort 
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ingedekte tafel bij aankomst
  • Bouw mee aan het Vakantiepark met jouw bouwboekje
  • Hoogwaardig entertainment aanbod en activiteiten 

BOEK JOUW VERBLIJF

1e selectie buitenfotos vakantiepark 003

In de omgeving

Verveel je nooit tijdens op Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt veel bijzondere bezienswaardigheden. De perfecte uitvalsbasis voor een leuk dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Kasteel Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar en de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het hart van Nederland! 

 

BEKIJK AL ONZE TIPS

Kinderdijk molens

Op het park

Uw verblijf is niet alleen uw normale toevluchtsoord. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Ga aan tafel voor een Fien & Teun Ontbijt, stevige lunch of traditioneel diner, of bij parkrestaurant Gasterij Molenwaard (indien gesloten bezorgen wij het bij uw accommodatie), huur een fiets op ons park en bewonder de prachtige streek met de natuur en pittoreske dorpjes. Voor de kleine boeren hebben we een Polderpaspoort. In het Polderpaspoort vindt u verschillende thema's. Per thema zijn er vrolijke, leerzame activiteiten, waarbij Fien en Teun uw reisgidsen door de polder zijn.

BEKIJK AL ONZE TIPS

Vh gasterij 4773 webformaat

Jouw verblijf

Avontuurlijk overnachten tijdens een midweekje op Vakantiepark Molenwaard is mogelijk in een van onze ruime, unieke thema-accommodaties. Kies je voor de polderrust in een Biesbosch chalet, uitzicht op het natuurmeer in een Kinderdijk Cottage, of heb je altijd al willen overnachten op een kleine boerderij? Welke keuze u ook maakt, tijdens uw verblijf op ons park zullen de mooiste dromen ontstaan. 

Wilt u van uw verblijf een echte belevenis maken? Boek dan een van onze speciale belevingsarrangementen! 

 
BOEK UW VERBLIJF

Vpmw 30032022 4778 webformaat

Ontdek onze accommodaties