Avontuurlijke winter bij Vakantiepark Molenwaard!

Beleef samen meer... Vier de winter bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Ons vakantiepark, midden in het Groene Hart, is altijd geopend en de perfecte locatie voor jouw zorgeloze vakantie of weekendje weg.

Maak een winterse tocht door de sneeuw. Wandel onafgebroken door het uitgestrekte veenweidegebied met oneindige polders, brede boezems en karakteristieke tiendwegen. Ligt er ijs? Dan biedt de omgeving prachtige natuur locaties om te schaatsen. 

Extra leuk voor onze jonge gasten: de natuur- en waterspeelplaats is op het vakantiepark vlakbij! 

Boek vanaf € 170,00

Sneeuwfoto liggend 02

Jouw verblijf

Avontuurlijk verblijven tijdens de winter bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  
Boek jouw verblijf

Safari tent winter

Polderpaspoort

Een wereld vol avontuur gaat open voor onze jonge gasten bij Vakantiepark Molenwaard! Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, een insectenhotel knutselen, met een échte boer op pad, de lekkerste pannenkoeken bakken en nog vele andere leuke activiteiten! Hoeveel Polderstempels weet jij te verzamelen?

Meer over het polderpaspoort

Sneeuwfoto liggend 01

In de omgeving

Verveel je geen moment tijdens de winterperiode bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevesteinfiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!

Bekijk al onze tips

Sneeuwfoto liggend 03

Ontdek onze accommodaties