Avontuurlijke winter bij Vakantiepark Molenwaard!

Verblijf je Kerstvakantie bij een prachtig gethematiseerd Vakantiepark Molenwaard.

Er is meer dan genoeg te beleven voor het hele gezin! Van versierde kerstbomen, twinkelende lichtjes en vrolijke liedjes tot warme chocolademelk en goed gezelschap... Creëer samen met het hele gezin nieuwe, hartverwarmende herinneringen aan deze magische tijd van het jaar tijdens jullie verblijf in één van onze knusse huisjes! Boek nu jouw verblijf en ervaar een sprankelende Kerstperiode op Vakantiepark Molenwaard!

Winterdorp

Geniet tijdens je verblijf van toegang tot het Fien & Teun Winterdorp met gethematiseerde ijsbaan op Vakantiepark Molenwaard met jouw eigen gezin. Schaatsen op een 225 mgrote, overdekte schaatsbaan van écht ijs  Het winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp. Jouw tijdslot kan je bij de gastenservice op het park reserveren. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

WINTERDORP

Winterdorpwebformaat

Activiteiten

Geniet van de leukste activiteiten op Vakantiepark Molenwaard. Ontmoet Fien en Teun terwijl ze dagelijks op meerdere momenten een rondje lopen over het vakantiepark. Fien en Teun komen een knutselpakket aan je deur langsbrengen, zodat jij lekker kunt knutselen. Ga op de foto met de kerstman en je kunt alle vragen maken uit jouw polderpaspoort. 's Avonds ontdek je het vakantiepark in het donker tijdens het Lichtjesfeest en met kerst kun je een leuke kerstballenspeurtocht doen met het hele gezin. Ga op dinsdag t/m zaterdag mee de dieren voeren en ontdek alle speeltoestellen op het park. Kortom, er is genoeg te beleven op Vakantiepark Molenwaard!

OP HET PARK

Een wedstrijd

In de omgeving

Waan je in een magische wereld met het Lichtjesfeest, het Fien & Teun Winterdorp en het ruime aanbod aan entertainment. Ontdek Vakantiepark Molenwaard in het donker en geniet tijdens jouw avondwandeling over het park van vele verlichte boerderijdieren. Creëer samen met het hele gezin nieuwe, hartverwarmende herinneringen aan deze magische tijd van het jaar. Het Lichtjesfeest is te bekijken vanaf 8 december 2021 t/m 9 januari 2022! 
ONTDEK MEER

Nazomer vakantieparkmolenwaard