Avontuurlijke zomer bij Vakantiepark Molenwaard!

Beleef samen meer... Vier de zomer van 2022 bij Vakantiepark Molenwaard! Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid midden in het Groene Hart, en ontdek de allerleukste avonturen voor iedereen. Jouw verrassende vakantie in 2022 begint bij Vakantiepark Molenwaard!  

Boek jouw zomervakantie

Vakantie in het Hart van Holland 

Prachtig polderlandschap, pittoreske stadjes en plezierige parkactiviteiten voor jong en oud! Maak jouw avontuurlijke reis langs oneindige groene weiden met knotwilgen, naar grote Nederlandse iconen als UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk of Nationaal Park De BiesboschWandel door bruisende steden als Gorinchem, Dordrecht of Rotterdam en beleef de veelbewogen geschiedenis van Slot Loevestein of Fort Vuren. Trakteer jezelf na een dagje uit op een verfrissend drankje bij het parkrestaurant, geniet van de stralende zon op de ligweidevaar tussen de eendjes over de natuurplas of bezoek met de kinderen de gezellige beestenboel op de Kinderboerderij. 

Belevenisarrangementen 

Wil je van jouw zomer een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan bij jouw verblijf één van onze unieke arrangementenOntdek extra zomerse vakantiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief Ontbijt, Welkomstpakket en een vrolijke Bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met het Streek Arrangement. Laat je deze zomer verrassen bij Vakantiepark Molenwaard!  

Kinderdijk molens 01

Met de kinderen 

Een wereld vol avontuur gaat deze zomer open voor onze jonge gasten! Met hun Polderpaspoort gaan de kinderen, met Fien en Teun, in hun huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht door de polder. Onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, een insectenhotel knutselen, met een échte boer op pad, de lekkerste pannenkoeken bakken en nog vele andere leuke activiteiten; verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin! Hoeveel Polderstempels weet jij te verzamelen? 

Avonturenboerderij molenwaard zomer 01

In de omgeving 

Verveel je geen moment tijdens de zomervakantie bij Vakantiepark Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevesteinfiets door het rustieke boerenland, ontdek het ambacht van de molenaar én van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. In het Hart van Holland!  

Fietsen ablasserwaard

Ontdek onze accommodaties