Zomervakantie 2023 bij Vakantiepark Molenwaard

DIRECT BOEKEN

Vier de zomer met Fien & Teun

Beleef een unieke zomervakantie in Nederland. Trek er samen op uit midden in het Groene Hart en geniet van allerlei zomerse activiteiten op het park!

Stap op de fiets of in een bootje, geniet van het leukste entertainment, ga op avontuur met jouw eigen Polderpaspoort, heb onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en Speelschuur Molenwaard. Kortom, beleef samen een onvergetelijke vakantie en maak de mooiste herrinneringen bij Vakantiepark Molenwaard.

8 juli t/m 3 september

BOEK JOUW VERBLIJF

Extra's tijdens jouw zomervakantie verblijf

  • Geniet van alle comfort met onder andere de vooraf opgemaakte bedden en een ingedekte tafel.
  • Huur een onze (elektrische) fietsen en ontdek de mooie routes met onze gratis wandel- en fietskaart of ga mee op ontdekkingstocht door de polder met onze verschillende excursies.
  • De schoonmaak van jouw accommodatie zit inbegrepen bij jouw vakantie.

Entertainment

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kan je tijdens de vakantie volop genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het dagelijks wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin. Verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin!

MEER INFO

Knutselen 6286330816555

Omgeving

Verveel je geen moment tijdens de zomervakantie! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Om de polder te ontdekken bieden wij verschillende excursies aan. Ga mee tijdens de paardentramtocht, ga op bezoek bij boerderij Bons of ontdek de polder te water in een kano.  Daarnaast liggen ook de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch op steenworp afstand.

MEER INFO

Fien en teun boerderij bons

Accommodaties

Avontuurlijk verblijven tijdens de zomervakantie bij Vakantiepark Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een échte Fien & Teun Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen en herrinneringen ontstaan tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Molenwaard.

MEER INFO

Dorpsstraat

Ontdek onze gethematiseerde accommodaties